Pretraga

Leonardo DiCaprio u Baywatchu

A- A+

Vjerovali ili ne, Leonardo Dicaprio, jedan od najuspješnijih i najtraženijih glumaca današnjice, prijavio se 90-ih godina za ulogu u tada vrlo popularnoj seriji Baywatch.

DiCaprio, zvijezda megauspješnih filmova, poput i , išao je na audiciju za ulogu sina Mitcha Buchannona (David Hasselhoff), Hobieja. Ulogu je umjesto njega dobio Jeremy Jackson koji je istu tumačio od 1991. do 1999. godine.

Hasselhoff, tada najveća zvijezda spomenute serije ironično je izjavio da Dicaprio danas ne bi bio toliko cijenjen da je postao spasilac. .

– Da, to je istina. Jackson je dobio ulogu. A kad sam vidio Leonarda kasnije rekao su mu kako mu je to bila najbolja stvar koja mu se mogla dogoditi jer u protivnom nikada ne bi dobio ulogu u “Titanicu” niti bi danas bio tako velika zvijezda. Bio bi kao Jeremy Jackson ili David Hasselhoff (ja) u vječnoj potrazi za poslom, kazao je.

Za one koji su pratili Baywatch od 1989. do 2001. godine, kada se ista emitirala, zanimljiv je podatak Guinessove knjige rekorda prema kojoj je to najgledanija serija svih vremena s čak 1,1 milijardu gledatelja.

Leonardo DiCaprio ovu godinu također provodi radno te iščekujemo njegove nadolazeće filmove i 

Leonardo DiCaprio u Baywatchu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap