Pretraga

Ljetni festivali za one plitkoga džepa

A- A+

Ljeto je vrijeme brojnih festivala koji su tu da zabave mladež u vrijeme kada oni nemaju obaveza. Svi već znamo za razvikane festivale poput Terranea, Hartere, Garden Festivala i drugih, međutim, ne mogu si svi priuštiti taj gušt. Ipak, brige nema budući da postoji još dosta manjih i jeftinijih, pa i besplatnih festivala diljem hrvatske obale, ali i unutrašnjosti.

Hartera, Terraneo, Garden Festival, pa i Špancirfest…Sve su to kvalitetni i poznati festivali koji donose zabavu i radost u mnoge gradove. Ipak, mnogi si takvu vrstu zabave ipak ne mogu priuštiti, ali ne trebaju zato biti tužni. Postoji mnoštvo festivala koji su prilično jeftini, a neki od njih su i besplatni.

Izdvojeni članak

Ovako možete upasti besplatno na glazbeni festival

Seasplah festival

Seasplash festival je jedan od malih i nezavisnih festivala koji je pokrenut 2002. godine, motiviran prijateljskim angažmanom i motiviran entuzijazmom. Općenito sloi kao jedno od najopuštenijih glazbenih događaja u regiji, a održava se u Puli. Ove godine traje od 18. do 22. srpnja, a na festivalu će između brojnih drugih gostovati Adrian Sherwood, Zion Train, Newham Generals, Dubblestandart feat. Jazzmin Tutum, te Jahcoustix. Jednodnevna ulaznica koštat će 120 kuna.

Tam Tam Music Festival

Što je Tam Tam Music Festival? Tam Tam Music Festival je nekomercijalna glazbena manifestacija koja se od 2012. godine održava u Sućurju, mjestu na istočnom rtu otoka Hvara. Festival spaja kvalitetne domaće i inozemne rock izvođače (naglasak je na alternativi) s odličnom elektronskom glazbom koju predstavljaju poznati dalmatinski DJ-evi. Prošle je godine na ovom festivalu između ostalih nastupio popularni underground bend Goribor, a ovog ljeta na Tam Tam stiže Repetitor, Vlasta Popić i mnogi drugi. Cijena za oba dana festivala iznosi simboličnih 20 kuna.

Izdvojeni članak

Terraneo festival potvrdio nastupe novih izvođača

Ferragosto Jam

Ovaj se festival održava od 2. do 4. kolovoza na Orahovačkom jezeru u Orahovici. Ove će godine nastupati Brkovi, Rambo Amadeus, Lollobrigida, Bad Copy i Grupa Tvog Života i Chips & Videoclips. Festivalska ulaznica iznosi 95 kuna, dok jednodnevna košta 65 kuna.

Zagrebačke ljetne večeri

Večeri na Griču originalni su naziv tradicionalnih Zagrebačkih ljetnih večeri, manifestacije koja se po 32. put održava kao prirodan nastavak koncertne sezone. Ispunjene su izuzetnim koncertnim događanjima i istaknutim glazbenim imenima, a ovdje će se naći sve za ljubitelje klasične glazbe, ali i jazza i folklora.

Ljetni festivali za one plitkoga džepa
Share via
Copy link
Powered by Social Snap