Pretraga

Ljetni praznici u punom su jeku: Opustite se i pogledajte što je trenutno u top 10 na Netflixu

A- A+

Ljetni praznici konačno su pokucali na vrata, a s njima i višak vremena. Dok čekate da sunce zađe te da velike vrućine popuste, uvijek je dobra ideja iskoristiti vrijeme uz svima omiljeni Netflix. No, kako bi vam olakšali odabir serija, donosimo što je trenutno u top 10 na popularnoj streaming platformi.

Foto: Unsplash

Unatoč činjenici da mu popularnost pomalo pada zahvaljujući drugim streaming platformama koje svako malo niču, Netflix je i dalje najčešći izbor mnogih ljudi. Izbor sadržaja uistinu je velik, pa je ponekad zaista teško pronaći što gledati.

Bilo kako bilo, ljetni praznici su počeli. Studenti muku muče s ispitima, neki možda i rade ljetne poslove, no činjenica je da će se svatko htjeti opustiti uz neku seriju na Netflixu. Iz tog razloga donosimo listu top 10 serija na ovoj popularnoj streaming platformi.

1. The Umbrella Academy

Na prvom se mjestu našla The Umbrella Academy, serija koja prati dogodovštine obitelji bivših super heroja. Treća sezona nedavno je stigla na Netflix, pa je to svakako nešto što biste trebali popratiti ako volite SF serije sa zanimljivim twistom.

2. Stranger Things

Nova sezona Stranger Thingsa ‘žari i pali’ Netflixom, što dokazuje činjenica da je ova serija već gotovo mjesec dana u top 3 na platformi. Ljubitelji ove uzbudljive SF serije kažu da je četvrta sezona najbolja do sada, a ako ju do sad niste pogledali, preporučujemo da odmah to učinite, jer početkom srpnja stižu nove epizode.

3. Man vs. Bee

Man vs. Bee britanska je komična serija u kojoj je glavni lik ni više ni manje nego legendarni Rowan Atkinson, poznatiji svima kao Mr. Bean. Riječ je o kratkoj seriji koju je moguće s lakoćom pogledati u jedan dan, što ju čini idealnom za neki dan oporavljanaj nakon ludog, ljetnog izlaska.

4. Peaky Blinders

 

 

Ozloglašena banda iz Birminghama s nama je već od 2013., ali i dalje je popularan izbor na Netflixu, dijelom zbog toga što je riječ o zaista već kultnoj seriji, a dijelom zato što je nedavno izašla i nova sezona. Iako serija ima šest sezona, lako će vas uvući u zanimljivu priču o Peaky Blindersima.

 

5. Money Heist Korea

Money Heist Korea južnokorejska je inačica popularnog Money Heista. Ljubitelji ‘prave’, španjolske serije, nisu zadovoljni s ovom adaptacijom, ali se ona svejedno našla u top 10 serija na Netflixu, stoga joj vrijedi dati šansu.

6. Intimacy

Intimacy je još jedna serija Netflixove produkcije, koja prati priču četiri žene koje moraju ‘balansirati’ između privatnog i poslovnog života, nakon što u javnost procuri jedan intimni video. Riječ je o poprilično novoj seriji koja se može pohvaliti solidnim ocjenama, pa ako ste ovoga ljeta raspoloženi za dramu, možda je Intimacy dobar izbor.

7. You don’t know me

Serija You don’t know me, temeljena je na istoimenom kriminalističkom romanu Imrana Mahmooda iz 2017. godine. Radnja prati mladića koji je optužen za ubojstvo zahvaljujući brojnim dokazama. Unatoč tome, mladić na sudu iznosi nevjerojatnu priču koja će svakog zaintrigirati.

8. Snowflake Mountain

Snowflake Mountain Netflixov je novi reality, za koju mnogi strani mediji kažu da je – izrazito glupa. Serija ima poprilično loše ocjene, ali je, prema našem mišljenju, odlična za ‘pustiti mozak na pašu’ i nasmijati se bez obaveza.

 

9. First Kill

First Kill neobična je SF serija, koja prati dvije tinejdžerice Juliette i Calliope. Najzanimljivije od svega, jedna od njih je vampir, dok je druga pak lovac na vampire i obje žele izvršiti svoje prvo ubojstvo (first kill).

10. Lucifer

Posljednja sezona Lucifera podigla je seriju ‘iz mrtvih’ na Netflixu, pa se ona ponosno smjestila na posljednje mjesto na ljestvici. Riječ je o SF seriji koja prati priču Lucifera iz pakla, koji je odlučio doći na Zemlju ne bi li bolje shvatio ljude.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap