Pretraga

Ljudski bicikl na aerodromu postao hit na YouTube-u

A- A+

Četiri mladića dosađujući se na aerodromu došli su na zanimljivu ideju kako si prikrati vrijeme do svojeg leta. Svoju ideju predstavili su na YouTube-u i kroz par dana njihov 17 sekundi dugačak video pod imenom ‘Four bored scousers at Manchester airport’ pogledalo je više od 800 tisuća ljudi.

Svatko tko je negdje putovao avionom zna kako dosadno može biti čekanje leta na aerodromu. Četiri mladića čiji identitet nije poznat, dosjetili su se kako na zanimljiv način utući vrijeme. Od svojih tijela napravili su bicikl i provozali su se po traci za prtljagu te sve snimili mobitelom i stavili na YouTube. Filmić u trajanju od 17 sekundi pod nazivom ‘Four bored scousers at Manchester airport’ postao je gotovo preko noći hit i kroz par dana ga je pogledalo više od 800 tisuća ljudi.

Zanimljiva se priča pokrenula na YouTube-u vezana za ovaj film. Jedan korisnik je primjetio kako snimak nije napravljen u zračnoj luci u Manchesteru, jer aerodromski spiker govori neki od slavenskih jezika. U raspravu se uključio i jedan od zaposlenika aerodroma u Manchesteru koji je konstatirao kako je riječ o zračnoj luci u Pragu ili Budimpešti (o.a. jezik na sniku nije mađarski), te je dodao kako postoje i bolji načini zabave od ovog,

Dok rasprava o identitetu mladića i lokaciji na kojoj je film nastao još traje vi pogledajte video sa simpatičnom četvorkom.

Ljudski bicikl na aerodromu postao hit na YouTube-u
Share via
Copy link
Powered by Social Snap