Pretraga

Lovac Kotiga na društvenim mrežama otkrio kada starta nova sezona Potjere

A- A+

Na društvenim mrežama najaktivniji lovac iz Potjere Dean Kotiga, otkrio je na Facebooku i Twitteru, da će nova sezona Potjere startati 10. rujna. Kao što ste vjerujemo upoznati, ove je godine HTV odlučio u ljetnom periodu reprizirati probrane epizode, a prikazivanje novih dakle počinje za 20 dana.

Izdvojeni članak

Ne opet crni lovče: Nakon drugog neoprostivog kiksa Dean Kotiga postao persona non grata u Imotskom

Mnogobrojni fanovi spomenutog lovca s odobravanjem su pozdravili ovu informaciju, no bilo je i onih koji smatraju da su u Potjeri potrebne i neke promjene.

– Nakon toliko sezona, trebala bi promjena, prije svega voditelja s njegovim “mladićima” u 50-tima, 60-tima, a djevojke (tinejdžerice) i žene naziva damama pa i bakama, ono ponavlja se u beskraj… a ne bi škodilo promjeniti i lovce zanimljivosti radi, ne Mladena, on je još relativno novi, a Deane, tvoj humor je postao “Lud, zbunjen normalan”. Ako si me shvatio, poručuje jedna ljubiteljica Potjere.

Hoće li biti nekih promjena takve vrste, doznat ćemo uskoro, no za sada one nisu najavljene ni s Prisavlja, a ni u ovom postu najmlađeg lovca iz Potjere.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap