Pretraga

Ludilo uoči utakmice već je krenulo: Zagrebački učenici snimili spektakularan video ispred nove škole

A- A+

Proteklih mjesec dana prohujalo je u znaku nogometa, a najvažniju utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu naša će reprezentacija odigrati u subotu. U ogledu protiv reprezentacije Maroka Vatreni se bore za treće mjesto i brončanu medalju, a podrška polako stiže iz svih krajeva Hrvatske. Posebnu poruku poslali su učenici XII. gimnazije u Zagrebu.

XII gimnazija navijački video

Učenici XII. gimnazije u Zagrebu pružili su podršku Vatrenima | foto: XIII. gimnazija Zagreb

Od izjave ministra obrazovanja Radovana Fuchsa da se u školama mogu gledati utakmice ako postoji suglasje ravnatelja i nastavnika, vjerovali ili ne – prošlo je već skoro mjesec dana. Bilo je to uoči Svjetskog nogometnog prvenstva, na kojem hrvatska nogometna reprezentacija opet ima priliku osvojiti medalju. Navijalo se po trgovima, kafićima, studentskim domovima, a na kraju – i u školama.

Navijački prizori sa školskih hodnika preplavili su društvene mreže, a uoči utakmice s Marokom ove subote, posebna podrška stiže i iz XII. gimnazije u Zagrebu.

Učenici odjeveni u crveno bijelu kombinaciju formirali su veliku dvanaesticu ispred nove zgrade škole u koju će useliti od idućeg polugodišta i poručili XII. gimnazija = 12. igrač hrvatske nogometne reprezentacije.

Spektakularne snimke možete vidjeti u nastavku.

Podsjetimo, zagrebačka XII. gimnazija već gotovo 20 godina bori se s manjkom prostora jer zgradu dijeli s još tri škole. Uskoro, već 9. siječnja, učenici bi trebali useliti u novu zgradu. Radovi su pri kraju, a riječ je o investiciji vrijednoj 130 milijuna kuna. Kako će izgledati nova škola, pogledajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap