Pretraga

Na male ekrane vraća se popularna serija zbog koje smo trčali doma nakon škole

A- A+

Princ iz Bel Aira popularni je američki sitcom koji se u originalu emitirao od 1990. do 1996. godine, a u Hrvatskoj i dugo godina nakon toga. Serija je to na koju su mnoge generacije trčale nakon škole, a dobra vijest je da se na tridesetu godišnjicu vraća na male ekrane.

Screenshot: YouTube

Glumačka postava serije ‘Princ iz Bel Aira’ ponovno se okuplja ove jeseni. Na tridesetu godišnjicu od emitiranja prve sezone, oko Dana zahvalnosti, na HBO Max stiže posebna epizoda, piše cbsnews.com.

Neće se snimati prema unaprijed određenom scenariju, već bi se ova epizoda trebala ponuditi novi pogled na kulturološki utjecaj otkada je prvi puta prikazana.

Na okupu u posebnoj epizodi moći ćemo vidjeti Willa i njegove rođake, odnosno glumce koji su ih utjelovili -Alfonsa Ribeira (Carlton Banks), Tatyanu Ali (Ashley Banks), Karyn Parsons (Hilary Banks), Daphne Maxwell Reid (Vivian Banks) te Josepha Marcella (butler Geoffrey). Uz navedene, gledatelje očekuju i gosti iznenađenja.

Prema pisanju Varietyja, ovo nije jedini projekt u tijeku vezan za Princa iz Bel Aira. Uskoro bismo mogli gledati reboot serije, ali u obliku drame, a ne humorističnog sitcoma.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap