Pretraga

Manje poznati braća i sestre od velikih filmskih zvijezda

A- A+

Dok za Kate Hudson, Juliu Roberts ili Bena Afflecka zna skoro svaki čovjek koji gleda filmove iako i nije direktno njihov fan, razvikani glumci imaju braću i sestre koji su također zaplovili u glumačke vode. Budući da su manje poznati, te na neki način žive u sjeni svoje braće i sestara, rijetko tko zna za njihovo postojanje kao i uloge koje su tumačili.

Svi znate za zvjezdu filma ‘Sam u kući’ Macaulayja Culkina i njegovu legendarnu ulogu Kevina, no jeste li znali da je i njegov brat Kieran također glumio u spomenutom filmu? Kieran je samo jedan u nizu glumaca, koje rijetki poznaju zbog popularnijih braće i sestara.

Izdvojeni članak

Mladi glumci koji su glumili starce

Popularne blizanke Mary-Kate i Ahley imaju još jednu sestru, Elizabeth, koja se također bacila u na filmsku scenu, a među glumcima i glumicama ostavili smo mjesta i za Solange Knowles koja je otpjevala temu za Disneyevu animiranu seriju ‘The Proud Family’.

Brat od Bena Afflecka, Casey iza sebe ima brojne uloge, a najvjerojatnije ste ga zapazili u filmovima ‘American Pie’ i ‘The Ocean’s Twelve’. Ako ste fanovi humoristične serije ‘Rules of Engagement’ ili ‘Dawson’s Creek’ onda ste sigurno upoznati s glumcem Oliverom Hudsonom, bratom daleko popularnije Kate Hudson.

Iako su John i Joan Cusac daleko popularniji, u obitelji postoji još jedna glumica, sestra Ann, a Julia Roberts čak ima brata Erica i nećakinju Emmu koji su također glumci.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap