Pretraga

Marchelo: Kroz note i riječi opisali smo strahotu o kojoj se tako malo zna

A- A+

Srpski reper Mako Šelić, poznatiji kao Marchelo, nedavno je objavio knjigu ‘Malterego’ koja bilježi značajan uspjeh. Osim knjige, objavio je i novu pjesmu ‘Čep’ koja govori o borbi protiv trgovine ljudima. No poznati reper nije stao samo na riječima, nego se uključio u NVO ‘Astru’, kampanju koja se bavi rješavanjem problema radne eksploatacije i trgovine ljudima, prenosi Blic.rs.

Marchelo je objavio novu knjigu ‘Malterego‘ te uznemirio hrvatske fanove. Knjiga se već neko vrijeme može kupiti diljem Srbije, a Hrvati su u iščekivanju kad će doći na naše tržište.

www.facebook.com

Izdvojeni članak

Reperi iz susjedstva uspješniji od hrvatskih

Borba protiv trgovine ljudima

Srpski reper je poznat po najkvalitetnijim tekstovima među reperima u cijeloj regiji, a snimio je novu pjesmu ‘Čep‘ koja govori o borbi protiv trgovine ljudima.

– Ako jedna pjesma ili priča uopće može doprinijeti borbi protiv trgovine ljudima, mislim da je najbolji pristup kroz približavanje tog užasa nekome koga taj problem nikada ranije nije doticao. Nakon čitanja veoma uznemirujuće dokumentacije čiji se podaci i pojavljuju u tekstu pjesme, Rade i ja smo dali sve od sebe da kroz note i riječi opišemo strahotu o kojoj se tako malo zna, izjavio je Marchelo.

Čovjek od riječi i djela

Osim što novom pjesmom želi osvijestiti druge o nečemu što je u današnje vrijeme sve prisutnije, uključio se u kampanju NVO ‘Astra‘ gdje će se baviti rješavanjem problema radne eksploatacije i trgovine ljudima.

 – Ovo je šansa da se netko tko bi mogao doći u opasnost na vrijeme upozori, dodao je Marchelo.

Pogledajte spot za novu pjesmu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap