Pretraga

Maturantica (18) iz Rijeke nova miss Hrvatske: Frajeri mi rijetko prilaze

A- A+

Nova miss Hrvatske je 18-godišnja Lana Gržetić. Uz krunu najljepše Hrvatice, osvojila je sponzorske nagrade u iznosu od 35 tisuća kuna. Ova maturantica Škole za primijenjenu umjetnost bila je vrlo uzbuđena kada je proglašena missicom, a u skorije vrijeme se namjerava posvetiti početku nastave i svjetskom izboru, koji se održava u Indoneziji.

Foto: Lanin Facebook profil

Riječanka Lana Gržetić (18) nova je miss Hrvatske, te je uz krunu najljepše djevojke u Lijepoj našoj, osvojila sponzorske nagrade u vrijednosti 35 tisuća kuna. Maturantica Škole za primijenjenu umjetnost trenutno samo misli na dvije stvari – pripremi za nastavu i svjetski izbor u Indoneziji.

Izdvojeni članak

Maturantica Melita je nova hrvatska Miss Universe

‘Izgled mi nije toliko važan, važno je obrazovanje’

Mlada Riječanka nije očekivala pobjedu na izboru te je na proglašenju bila izvan sebe. No, ima i važnijih stvari od vanjštine prema njenim riječima.

– Izgled mi nije toliko važan. Važno je obrazovanje i kako djevojka zrači iznutra. Kad idem u školu najvažnije mi je da dobro znam gradivo, a ne kako ću se obući.

Nemam manekenskih uzora jer želim biti jedinstvena, govori Lana za index.hr.

Izdvojeni članak

Miss High School America – Pokaži nešto kože i studiraj što želiš!

Dečka nema, a fotkanje za Playboy ne dolazi u obzir

Nova missica, namjerava po završetku srednje škole na studij u Zagreb. Priznaje da je još od djetinjstva pratila izbore za miss, te je sanjala da se i ona jednog dana okuša u jednom takvom natjecanju. Dečka nema, a iz šale je nedavno objavila virtualne zaruke na Facebooku.

– Ne padam na frajere. Još me nitko nije osvojio jer mi dečki zapravo slabo prilaze, za isti izvor govori mlada Riječanka i dodaje da se nikad ne bi pristala slikati u toplesu ili za Playboy.

Kao prava učenica Škole za primijenjenu umjetnost, divi se radu Fride Kahlo, dok iz svijeta show-biza voli Severininu glazbu, te zna gotovo sve njene pjesme napamet.

Maturantica (18) iz Rijeke nova miss Hrvatske: Frajeri mi rijetko prilaze
Share via
Copy link
Powered by Social Snap