Pretraga

Milijunaš ponovno na malim ekranima! S HTV-a potvrdili povratak omiljenog kviza

A- A+

Kviz ‘Tko želi biti milijunaš’ u Hrvatskoj se prikazivao više od osam godina, prema izvornom modelu, razvijenom u Velikoj Britaniji, pod nazivom ‘Who wants to be a Millionaire’. Nakon pauze dulje od devet godina trebao bi ponovno ugledati svjetlo dana na HRT-u.

Screenshot: HRT

Izdvojeni članak

[ZADATAK DANA] Riješite milijunsko pitanje iz najgledanije epizode hrvatske verzije kviza Milijunaš

Kako izvješava Jutarnji list u svome tiskanom izdanju, s prvim jesenskim danima iduće godine, na javnoj televiziji će se ponovno početi prikazivati kviz, zbog kojeg su se generacije zaljubile u takvu vrstu zabave.

– Točno da je ovo ambiciozni plan našeg ravnateljstva u sklopu kojeg bi se u jednoj godini na naš program vratila četiri hit projekta, koji svojim sadržajem svakako spadajuu ono što javna televizija mora pružiti svojim gledateljima, a uz to su bili vrlo gledani televizijski formati, rekao je za Jutarnji list rukovoditelj Odjela zabave na HRT-u Mario Sedmak, a upitan o ponovnom prikazivanju Milijunaša, Dore, Voicea i showa ‘Zvijezde pjevaju’.

Znači li to da će Milijunaš zamijeniti Šifru, koja baš i nije ispunila očekivanja gledatelja, s Prisavlja nisu komentirali ovoga puta.