Pretraga

Mini serija ‘Biblija’ nadmašila sva očekivanja

A- A+

Nova mini serija History Channela pod nazivom ‘Biblija’ mogla bi postati jedan od najunosnijih televizijskih projekata u povijesti. Prvu epizodu pogledalo je preko 13 milijuna gledatelja. Proračun za snimanje iznosio je vrtoglavih 22 milijuna dolara, a producenti Mark Burnett i Roma Downey tvorci su još niza uspješnih televizijskih projekata. Isusa tumači Portugalac Diogo Morado, koji je inače maneken.

‘Biblija’ je nova mini serija History Channela koja bi mogla postati jedan od najuspješnijih televizijskih projekata. Već prvu epizodu pogledalo je preko 13 milijuna gledatelja, a snimljeno ih je pet u trajanju po dva sata. Producenti serije su Roma Downey i Mark Burnett, tvorci su i drugih televizijskih uspješnica. U glavnoj ulozi je portugalski maneken Diogo Morado, kojeg su već neki portali proglasili ‘najljepšim Isusom u povijesti kinematografije’.

Izdvojeni članak

Nepoznate stvari o vašim omiljenim serijama

Filmski i televizijski projekti ovakvog karaktera sve su manje popularni, no producenti serije u koju je uloženo 22 milijuna dolara, tvrde da nisu iznenađeni ovolikom gledanošću. Roma Downey i Mark Burnett imali su i neobične marketinške trikove tvrdeći da su na snimanjima osjećali ‘božju prisutnost’.

Inače Mark Burnett tvorac je nekolicine uspješnih TV projekata poput ‘Survivora’, ‘Celebrity Apprenticea’, The Voicea’ i ‘Shark Tanka’, a dosad je osvojio četiri Emmyja.

Kako bi potvrdili autentičnost, producenti su se konzultirali s uvaženim istraživačima, teolozima i kardinalima. Serija donosi neke od najljepših priča iz Biblije, počevši od rajskih vrtova i Adama i Eve.

Mini serija ‘Biblija’ nadmašila sva očekivanja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap