Pretraga

Mislite da ste dobar programer? Prijavite se na natjecanje i odmjerite snage s najboljima

A- A+

Hackaton natjecanja u Hrvatskoj su relativno nov pojam, a upravo jedno takvo po drugi se puta organizira u Koprivnici. Unutar tog natjecanja mladi će programeri morati izazove vezane uz inovativna energetska rješenja rješavati programiranjem.

1. Codefest 2016.

Po uzoru na uspješan prošlogodišnji Codefest Koprivnički poduzetnik d.o.o., poduzeće koje upravlja Poduzetničkim inkubatorom Koprivnica ove godine organizira 2. po redu hackathon natjecanje i okuplja mlade programere, studente i srednjoškolce koji će zadane probleme i izazove rješavati programiranjem. Budući da je tema natjecanja vezana uz energetiku i inovativna energetska rješenja, RWE Hrvatska sudjeluje kao podržavatelj i lokalni partner ovog događaja.

Izdvojeni članak

Prijavite se na studentski hackathon, izradite aplikaciju i osvojite 20.000 kuna

Što: Energy Codefest u Koprivnici s temom inovativna energetska rješenja 

Tko: mladi programeri, studenti i srednjoškolci 

Mjesto i vrijeme radnje: Dom mladih Koprivnica, 19. svibnja, početak u 16:00 sati 

Trajanje natjecanja: 24 sata programiranja 

Zašto: prihvatite izazov, radite u timu, ponudite inovativno rješenje zadatka i osvojite vrijedne nagrade ili potpisivanje ugovora i nastavak suradnje s RWE, poznatom kompanijom u energetskom sektoru 

Na prošlogodišnjem Codefestu je sudjelovalo 24 natjecatelja, sveukupno 8 timova iz Koprivnice, Križevaca, Osijeka, okolice Zagreba i drugih krajeva Hrvatske.Ove godine su zadaci kompleksniji, a očekivanja mnogo veća. Ako ste programer, developer, ili vas jednostavno zanima sve u vezi IT-a i ‘kužite’ se u sve što ima veze s računalom, prihvatite izazov i prijavite se.
Sudjelovanjem na Energy Codefestu dobivate iskustvo, druženje s članovima tima i ostalim sudionicima. Uz to, imate mogućnost povezivanja s mentorima i potencijalnim poslodavcima koji će vas zamijetiti te vam je tako olakšan ulazak u svijet poduzetništva.

Više o samom natjecanju, mogućnosti prijava i vrijednim nagradama koje možete osvojiti pročitajte ovdje, a najnovije vijesti vezane uz natjecanje možete pronaći i na ovoj Facebook stranici.

Copy link
Powered by Social Snap