Pretraga

Mladi Šibenčanin u najvećem gradskom klubu organizirao tulum za promociju studentske društvene mreže

A- A+

Ivan Rakić mladi je kreativni Šibenčanin, kojeg smo u ožujku predstavili kao devetnaestogodišnjaka koji je pokrenuo prvu hrvatsku društvenu mrežu. Nakon kratke pauze zbog obaveza oko mature, državnog natjecanja i upisa na fakultet, nastavlja s razvojem svojeg projekta pa je prošli petak, s ciljem promocije IVRA mreže, organizirao tulum za brucoše, starije studente i sve ostale željne zabave. Pogledajte u fotogaleriji kako je to izgledalo.

Začetnik prve hrvatske društvene mreže Ivan Rakić (19) nastavlja razvoj svog projekta. Nakon što se riješio svih obaveza oko mature te je pobjedom na državnom iz nautike zaključio školsku godinu, mladi Ivan je u suradnji sa svojim kolegama organizirao Brucošijadu & IVRA Party u poznatom šibenskom klubu.

Izdvojeni članak

[FOTO] Prva zajednička Brucošijada Sveučilišta Sjever okupila 1.200 studenata

Petra Kovačević zaštitno lice IVRA Partya

– Bilo je preko 600 ljudi, a naše zaštitno lice IVRA Partya i društvene mreže Petra Kovačević zadivila je publiku koja je plesala sve do zore. Odlična je, a i njezina nova pjesma Casanova osvaja sva polja pa jedva čekam da zakažemo datum za sljedeći party u drugom gradu, najavio je Rakić kako se spremaju organizirati zabavu i u ostatku Hrvatske.

Njegova društvena mreža trenutno je otvorena isključivo za šibenske studente, a traže sponzore kako bi proširili svoj projekt. 

Kroz prvu hrvatsku društvenu mrežu žele stvoriti studentsku internet zajednicu

Izdvojeni članak

[XXL fotogalerija] Opće ludilo na Brucošijadi FER-a: Tri tisuće mladih tulumarilo do zore

Cilj mu je studentima omogućiti da iz svojih soba i domova imaju pristup obrazovnim i drugim informativnim sadržajima te on-line obavljanje administrativnih poslova koji su povezani sa studiranjem. Prilikom svakog proširivanja na ostale gradove plan im je organizirati tulum za nove i buduće članove.

– U Šibeniku smo već okupili nekoliko stotina studenata na mreži koji su aktivni i koji svakodnevno skidaju potrebne skripte. Trvtka IVRA je i s Tiskom potpisala ugovore oko prodaje studentskih iskaznica na kioscima, a plaćena iskaznica vrijedi godinu dana i studenti imaju popuste po cijeloj Hrvatskoj, bez obzira gdje studiraju. U Šibeniku već sada ima preko 10 mjesta gdje smo ugovorili popuste koji vrijede cijelu godinu, za kraj je naglasio Ivan.

Copy link
Powered by Social Snap