Pretraga

Mladić (20) iz BiH postao najskuplji gejmer u povijesti

A- A+

U maniri nogometne zvijezde, fantastični gejmer iz BiH, Nikola ‘Niko’ Kovač, napravio je transfer iz “Mousesportsa” u “FanZe”, koji je vrijedio oko 500.000 dolara, navode izvori online magazina DotEsports.

foto: Facebook

Ovaj dečko iz Brčkog, već se godinama dokazuje na međunarodnoj gaming sceni u svima nam znanom Counter Strikeu. Na njegove nastupe stoga nisu ostali imuni iz franšize “FaZe Clan”, koja je prošli tjedan potpisala ugovor sa Nikolom ”NiKom” Kovačem za svoj “Counter-Strike: Global Offensive” (CS:GO) te si time osigurala jednog od najboljih igrača ove videoigre, prenosi Taster.ba.

Izdvojeni članak

Naš najbolji igrač League of Legendsa uskoro bi se mogao naći među profesionalcima

Osim toga ‘FaZe Clan’ je time postigao i rekordan transfer u CS:GO profesionalnom natjecanju.

Prethodni rekord držao je Adil ”SrceaM” Benrilton, kada je u rujnu 2015. godine. za 160.000 dolara prešao iz “Gamers 2” u “Titan”.

Nikola Kovač se u ovom trenutku smatra najboljim igračem CS:GO na svijetu, a razlogom njegovog prelaska u redove spomenutog tima, smatra se to što prethodna ekipa nije bila dovoljno snažna da se natječe s najjačima na svijetu.

Zbilja sjajno zvuči iz udobnosti vlastitog doma, zarađivati tolike novce igranjem video igara, a na ovoj poveznici te na ovoj, možete pročitati priče nekih od najboljih hrvatskih gejmera.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap