Pretraga

Moda kakvu muškarci odobravaju i preziru na ženama

A- A+

Nije rijedak slučaj da se djevojke spreme za izlazak, a da partneri ili drugi pripadnici jačeg spola nisu zadovoljni njihovim izgledom. Poznato je kako određene modne trendove muškarci ne mogu smisliti iako ih žene slijepo slijede. Stoga pogledajte koje to stvari muški rod na nježnijem spolu ne voli vidjeti, a koji su im omiljeni modni dodaci i trendovi.

U prvoj fotogaleriji pogledajte kako obučene djevojke voli vidjeti većina muškaraca. Na prvom mjestu su, posve očekivano, haljine. Zatim slijede skinny jeans. Iako su ove godine trgovine i ulice preplavile popularno zvane boyfriend hlače, dečki ipak više vole uske traperice na mrkvu.

Nije strano da su ljubitelji cipela na visoku petu, a mnogi otkrivaju i to da žene trebaju nositi odjeću svog broja. Stoga su im omiljene odjevne krpice koje pristaju ženskom tijelu, a zaziru od premalih ili šlampavih stvari. Što se tiče jakni za hladnije dane, veliki su obožavatelji kožnih, a vole i nježne ogrlice i nakit.

S druge strane nalaze se odjevni predmeti i modni trendovi koje muškarci preziru. Većina muškaraca uživa u pogledu na djevojku u štiklama, ali im nisu drage platforme pogotovo ekstremno visoke. I kad su u pitanju klasične štikle najviše su skloni prosječnoj visini peta. Potom mrze uggsice, s tim da i nije potrebno posebno obrazloženje zašto – jednostavno su ružne.

Iako su sve popularnije ženske kape, pripadnici jačeg spola nisu njihovi veliki obožavatelji, kao što ne vole ni djevojke u trenirkama. Gore od žene u trenirci je samo ona koja uz tu sportsku kombinaciju odabere i starke.

Što se tiče šminke, vode se onim da od viška ipak glava boli. Što je jači i napadniji make-up, to se muškima manje sviđa. I za kraj preziru prozirne tajice. Dakle ako vam se ispod tajica vidi donje rublje, niste sexy i ne mamite muške poglede nego ih uz takvu garderobu odbijate.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap