Pretraga

Modeli obuće koje nitko ne bi trebao imati u ormaru

A- A+

Što smo više hrabri i spremni eksperimentirati s modnim krpicama, dodacima ili obućom, to nas manje zamaraju trendovi koji se konstantno vrte u krug. Nešto je danas u ‘must have’, a sutra već izlazi iz mode, stoga nije ni čudno da mnogi prestaju slijediti trendove, nego se oblače kako im odgovara. Ovaj put smo pažnju preusmjerili na obuću, stoga ako spadate u one koji ipak žele u svakom trenutku biti ‘in’, evo koje modele svakako trebate izbaciti iz ormara, ako se tamo nalaze.

Kako se vrte modni trendovi, tako se i sadržaji naših ormara mijenjaju. Posebna kategorija svakako su ženske cipele, a poznato je svima kako je većina pripadnica nježnijeg spola posebno osjetljiva na nekoliko desetaka pari cipela kojima pune svoje police.

Izdvojeni članak

Skupina liječnika otkrila je opasnosti omiljenih vrsta cipela

I dok se danas grohotom nasmijemo na neke od cipela koje smo prije nosili, nekad smo se svim silama trudili iste kupiti nakon čega smo postajali glavne face u razredima, predavaonicama ili pak tulumima. Ekipa s portala citaj.ba potrudila se pronaći nekoliko starih modela cipela koje danas nitko ne bi navukao na svoje noge.

Špic, natikače, remenčići, visoke pete i razni drugi oblici kao i dodaci nalazili su se na nekada omiljenim modelima, a danas su odraz neukusa i staromodnosti.

Kad se pokidaju, puknu ili zbog nekog drugog razloga prestanu biti nosive, najteže je odvojiti se od istih, a u galeriji pogledajte koje biste svakako trebali baciti ako se još uvijek nalaze u vašim ormarima.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap