Pretraga

Modni dodatci koje možeš nositi i na plažu

A- A+

Ljeto je i nosimo manje odjeće, no to ne znači da moramo stavljati manje modnih dodataka. Šeširi, nakit i marame dobrodošli su dodatci koji mogu upotpuniti  odjevne kombinacije za vruće noćne provode, kao i haljine za plažu.

fashionsy.com

Izdvojeni članak

[Video tutorial] Jednostavni ljetni makeup

Modni dodatci ljeti nisu u prvom planu, no ako ih pravilno odabereš, upotpunit će i tvoje dnevne kombinacije za plažu i outfite za noćne izlaske, prenosi omghow. Pročitaj koje modne dodatke možeš nositi uz sve ljetne kombinacije!

1. Prstenje

Prsten je uvijek odličan ljetni izbor, jer ih možeš nositi nekoliko na prstima jedne ruke, odlučiti se za velike, male ili one tirkizne, koji uvijek daju ‘morski’ štih, zbog čega su idealni za odlazak na plažu, a jednako lijepo pristaju osunčanoj i svjetlijoj puti!

2. Narukvice

Ako misliš da prsten nije tvoj pravi modni odabir, narukvice će ti sigurno odgovarati. Možeš odabrati između toliko različitih vrsta i oblika, da će ti neka zasigurno pristajati, a i odlazak na ljetovanje je idealna prilika za kupovinu novih narukvica. Možeš ih nositi i na nadlaktici i tako osvježiti posve običnu odjevnu kombinaciju.

3. Ljetni šeširi

Bez obzira na to kakvu vrstu šešira voliš, oni su idealni za ljetne dane i noći. Preko dana štite kožu od štetnih sunčevih zračenja, što je posebno važno za one s osjetljivijom kožom, a u noćnim su kombinacijama elegantni detalji koji miču kosu s lica.

Modni dodatci koje možeš nositi i na plažu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap