Pretraga

‘Moje male mustre’: Učenici na kreativan način zamolili učiteljicu da im dozvoli gledanje utakmice

A- A+

Nastup Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu je događaj kojeg nitko ne želi propustiti, pa tako ni učenici. Četvrtaši jedne osnovne škole u Osijeku su se dosjetili kako će izvoljevati dozvolu za gledanje utakmice od svoje učiteljice, i učinili su to na veoma kreativan način.

foto: Pexels

O tome treba li pustiti djecu da gledaju utakmice za vrijeme nastave ovih se dana vodila žestoka rasprava, ali učenici jedne osnovne škole u Osijeku odlučili su stvar uzeti u svoje ruke. Kako bi zamolili učiteljicu da im dozvoli gledanje utakmice, odlučili su se pozvati na Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Učiteljica Dubravka Lukačević Blažević podijelila je pismo koje su joj napisali njezini četvrtaši. ‘Moje male mustre! Jutros me dočekalo na stolu’, podijelila je.

– Draga gospođo Blažević, prema odluci Ministarstva obrazovanja djeca Vas mogu zatražiti za prikazivanje utakmice Maroko-Hrvatska u srijedu na satu Prirode i društva 23.11.2022. Molimo Vas da im to omogućite i postupite u skladu s odlukom Ministarstva, stoji u dovitljivom pismu.

Izdvojeni članak
oš zmijavci (2)

Je li ovo nova himna prvenstva? Genijalni učenici su snimili svoju navijačku pjesmu kao podršku repki

Kako bi svoje pismo učinili što službenijim, dodali su i ‘pečat’ Ministarstva i dobro nasmijali svoju učiteljicu.

– To je četvrti razred, 10-godišnjaci. Dječak koji je to napisao je iznimno inteligentan i elokventan pa ne sumnjam u originalnost, otkrila nam je njihova učiteljica.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap