Pretraga

Na Google kartama pronađite kafić u kojem se ne puši

A- A+

Ako kafići, barovi, restorani koje obavija magla tajanstvenosti marke cigareta koje se u njima srčano puše nisu baš vaša furka, onda je ova karta Zagreba na Google Maps prava stvar za vas.

Foto: Google Maps | ScreenShot

Na ovoj malo modificiranoj karti Zagreba pregršt boja ne označava podršku lokalnoj LGBT zajednici, već one služe za lakše raspoznavanje potpunih ili djelomično nepušačkih kafića, barova i restorana.

Tako su zelenom bojom označeni kafići u kojima je pušenje u potpunosti zabranjeno, ljubičastom bojom su označene slastičarnice, žutom kafići u kojima nepušači imaju odvojen prostor u kojem mogu u miru udisati nezagađeni zrak, restorani su crvene boje, pubovi blijedo roza, pekare koje nude uslugu kafića su svjetlije ljubičaste, smeđi su hoteli, vinski barovi svijetlo zelene boje, a zelenim kvadratićima su označeni trgovački centri. Kao što je Tito bio 1979. u pokretu nesvrstanih, tako imamo i više od dvadeset kafića označenih plavom bojom na karti koji ne pripadaju ni u jednu skupinu.

Osim što pregledno možete pronaći bilo što od navedenog u blizini, vrlo ćete se lako odlučiti u koji kafić idući puta (ne) ići.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap