Pretraga

Na MTV-jevom trofeju im tiskali krivi bend, pa se ispričavali

A- A+

Bend ‘The Black Keys’ nemalo se iznenadio kad je prošli mjesec dobio MTV-jevu nagradu za najbolji video ‘Tighten Up’. Naime na službenom trofeju je umjesto imena benda pisalo ‘Black Eyed Peas’, a osim toga godina koja je napisana je 2010.

Nakon što su osvojili jedan od prestižnijih trofeja, onaj MTV-jev, bend ‘The Black Keys‘ objavili su na svojim stranicama kako trofej očito uopće nije upućen njima. Osim naziva drugog benda, na trofeju stoji kako je nagrada za najbolji video za 2010. godinu.

Ekipa iz ‘The Black Keysa’ na svojim web stranicama objavila je fotografije trofeja, no nisu radili veliku paniku, već su se samo narugali, prenosi ravnododna.hr. MTV im je odmah po objavljivanju fotografije krivog trofeja poslao službenu ispriku.

– Iskreno žalimo zbog administrativne pogreške koja je rezultirala uručivanjem pogrešne nagrade bendu The Black Keys. Sa zadovoljstvom objavljujemo da su trofeji s ispravnim nazivom u proizvodnji te će ih bend uskoro dobiti poštom, kazali su iz MTV-a.

U isprici također stoji zahvala ‘The Black Keysima’ što su razumno i smireno primili ovu pogrešku, te bili strpljivi u pogledu propusta.

Na MTV-jevom trofeju im tiskali krivi bend, pa se ispričavali
Share via
Copy link
Powered by Social Snap