Pretraga

Na WhatsApp stigla velika novost, dopisivanje će od sada biti puno opuštenije

A- A+

Osim što je WhatsApp uveo opciju nestajućih fotografija i videa, ista opcija omogućena je i za same poruke. No, po novom korisnici mogu odlučiti žele li da njihova poruka nestane nakon 24 sata, sedam dana ili 90 dana.

foto: pixabay

– Na WhatsAppu pokrećemo novu opciju nestajućih poruka tako da ćete moći odabrati da svi novi razgovori nestanu prema zadanim postavkama nakon 24 sata, sedam dana ili 90 dana. Ne moraju sve poruke ostati ovdje zauvijek, objavio je ovih dana vlasnik kompanije Meta Mark Zuckerberg.

Opcija nestajućih poruka postojala je i prije, ali od sada korisnici mogu odabrati nakon koliko vremena će ona nestati, 24 sata, sedam ili devedeset dana. Iz samog WhatsApp-a putem bloga pojašnjavaju kako je želja spajati svijet na privatniji način.

– Kako se naši razgovori iz onih licem u lice sve više sele u digitalni svijet, priznajemo da postoji određena čar u tome da sjednete i s nekim razgovarate neposredno, samouvjereno dijelite misli znajući da ste u tom trenutku nasamo. Postoji određena sloboda kada znate da se taj razgovor ne snima ili negdje pohranjuje. Donošenje odluke o tome koliko će neka poruka trajati treba biti u vašim rukama, pojašnjavaju iz WhatsAppa.

Dodaju kako će korisnici nestajuće poruke moći uključiti za sve nove chatove.

– Za osobe koje uključe nestajuće poruke, prikazat ćemo poruku u chatovima koja ljudima otkriva da je to opcija koju ste odabrali. Kako biste pokrenuli ovu opciju, uđite u ‘Privacy’ i odaberite ‘Default Message Timer’, pojasnili su iz WhatsAppa.

Na WhatsApp stigla velika novost, dopisivanje će od sada biti puno opuštenije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap