Pretraga

Na WhatsAppu opet novosti: Uvedene tri opcije na koje se dugo čekalo

A- A+

U moru novih promjena koje je WhatsApp u proteklih godinu dana napravio za svoje korisnike, nove tri najviše će se dojmiti vlasnika Appleovih mobilnih uređaja. Naime, prema najnovijim vijestima iz tehnologije, WhatsApp 2.17.1. nudi slanje poruke offline, provjeru memorije svakog razgovora zasebno kao i slanje više od deset slika i videa odjednom.

Izdvojeni članak

Evo na kojim će mobilnim uređajima od siječnja biti onemogućen WhatsApp

Nove opcije za Androide i nisu tako nove zato što se radi o onima koje su već ranije odobrene, sada napokon i korisnici iOS-a mogu uživati promjene na ovoj komunikacijskoj platformi. 

Kako piše independent.uk, prva od promjena koja će olakšati komunikaciju korisnicima iphonea zasigurno je činjenica da u slučaju nepovazanosti s internetom mogu poslati poruku, odnosno staviti je na čekanje da se ona sama automatski pošalje kada dođe na prostor povezanosti s internetom. Dosad je pored neposlane poruke stajao crveni uskličnik kojega se ručno moralo maknuti, odnosno poslati poruku. Sada će WhatsApp to učiniti sam.

Jednako kao i kod Androida, iOS sada pokriva mogućnost da umjesto deset multimedijskih sadržaja, moguće je poslati njih trideset odjednom. Također, za svaki razgovor posebno, korisnici WhatsAppa moći će provjeriti koliko mu on zauzima memorije te prema tome brisati nepotrebne sadržaje konverzacije poput glasovnih poruka, videa, fotografija i to vrlo jednostavnim odlaskom na Settings > Data and Storage Usage > Storage Usage. 

Na WhatsAppu opet novosti: Uvedene tri opcije na koje se dugo čekalo
Share via
Copy link
Powered by Social Snap