Pretraga

Na WhatsAppu u grupnim razgovorima možete označiti osobu kojoj pišete

A- A+

Svijet mobilnih aplikacija pomoću kojih svakodnevno međusobno komuniciramo u posljednje vrijeme svojim nas novim mogućnostima ne prestaje iznenađivati. Tako je popularni What’s App uveo novu opciju koja će obradovati mnoge koji na svom What’s App profilu imaju barem jedan grupni razgovor. 

Izdvojeni članak

WhatsApp postrožio mjere privatnosti: Ni policija ne može ući u vaše poruke

Zahvaljujući novoj opciji vaši se prijatelji više neće moći braniti kako vašu poruku u masi drugih u grupi nisu vidjeli jer ih od sad vrlo lako možete označiti u poruku koja im je namijenjena. 

Iako tu poruku mogu vidjeti i drugi članovi grupnog razgovora, dosta često se u masi izmijenjenih poruka ‘zagubi’ ona na koju ste htjeli odgovor pa ćete sad vrlo lako moći reagirati na to. Također, korisnik će bez obzira na to ako je isključio obavijesti za pojedini grupni razgovor, nova će mu opcija svejedno poslati signal o poruci.

Korištenje nove opcije na What’s Appu vrlo je jednostavno, u svega par poteza možete označiti osobu kojoj je poruka namijenjena, a u poruci moguće je označiti više ljudi. Ako odgovarate na nečiju objavu onda dugo držite ime osobe u aplikaciji, a ako pak želite nekome namijeniti ju dovoljno je da prije imena stavite simbol @.

Uz ovu opciju, What’s App je ujedno i povećao broj osoba u grupnim razgovorima sa 100 na 256 pa je ova opcija ako vam se i dalje čini bezveze, itekako opravdana.