Pretraga

Nagrađujemo vas ulaznicama za Pozitivan koncert

A- A+

Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a (HUHIV) i virusnog hepatitisa priključila se prvom Europskom tjednu testiranja na HIV koji se odvija od 22. do 29. studenog 2013. godine po cijeloj Europi s ciljem poticanja na testiranje. Svjetski dan AIDS-a se tradicionalno obilježava 1. prosinca, koji se u Hrvatskoj naziva ‘Voli i budi zdrav’. Povodom ideje o educiranju i provjeri svog zdravstvenog statusa, već se devet godina za redom održava Pozitivan koncert, a ove godine se isti održava 30. studenoga 2013. u Velikoj dvorani Doma sportova. Prvih osam čitatelja koji točno odgovore na jednostavno pitanje dobit će besplatnu ulaznicu za glazbeni spektakl koji ugošćuje Urbana, S.A.R.S., Gorana Bareta & Majke te Quasarr.

Devetu godinu za redom održava se Pozitivan koncert, koji će ovaj put označiti kraj prvog Europskog tjedna testiranja na HIV kojemu se priključila Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa (HUHIV). Tjedan testiranja traje od 22. do 29. studenoga, a Pozitivan koncert organiziran je 30. studenoga u Domu sportova.

Izdvojeni članak

Deset zapovijedi za korištenje smartphonea na koncertima

Tjedan testiranja i educiranja o AIDS-u

U sklopu spomenute akcije CheckPoint Zagreb kao koncept otvorenog centra za zdravlje i edukaciju mladih, te posebno osoba pod povećanim rizikom od zaraze HIV-om, hepatitisom i ostalim spolno prenosivim bolestima, pozivao je mlade na edukaciju i provjeru svog zdravstvenog statusa.

Centar nudi metodu besplatnog, anonimnog, pouzdanog i brzog testiranja na HIV, testovima iz sline s rezultatom već za 20 minuta te isti u Tjednu testiranja radi svakim radnim danom od 16 do 19:30 sati na adresi Ulica kneza Domagoja 10.

Svjetski dan AIDS-a tradicionalno se u svijetu obilježava 1. prosinca, a u Hrvatskoj se isti nazivom ‘Voli i budi zdrav’ te je inspiriran snagom mladih, snagom glazbe, snagom zdravlja te snagom pozitivnih poruka i doprinosa zdravlju.

Izdvojeni članak

Kada na dosadnom koncertu plješćete iz pristojnosti

Izvođači na Pozitivnom koncertu

Kao što smo već naveli, povodom te ideje u Velikoj dvorani Doma sportova 30. studenoga se održava Pozitivan koncert koji privlači sve veći broj posjetitelja.

Ove godine zabavljat će nas sljedeći izvođači u navedenim terminima:

20:15 Quasarr 

21:00 S.A.R.S.

22:00 Urban & 4

23:30 Goran Bare & Majke

Izdvojeni članak

Bonton za koncerte: Što nikako ne smijete raditi na svirkama

Ulaznice za Pozitivan koncert iznose 50 kuna, dok će na dan koncerta biti 70 kuna. Ulaznice možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Dirty oldshop, Tratinska 22

Rockmark,Berislavićeva 13

Dancing BearShop, Gundulićeva 7

Dallas MusicShop, Tkalčićeva 7

Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Nagradna igra: Dijelimo osam ulaznica

No, ako budete dovoljno brzi te među prvih osam odgovorite točno na sljedeće pitanje, ulaznicu možete dobiti besplatno.

Gdje se održava Pozitivan koncert?

a) u KSET-u

b) u Areni Zagreb

c) u Domu sportova

Odgovore šaljite na e-mail adresu: [email protected], a sretnim dobitnicima ćemo u povratnom e-mailu javiti kada i gdje mogu podići karte.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap