Pretraga

Najbolje aplikacije za chat i druženje kod Androida

A- A+

Moderni pametni telefoni imaju brojne mogućnosti za naprednu komunikaciju s prijateljima, a sms-ovi i pozivi sada lagano spadaju u običnije i zastarjele načine komunikacije. Donosimo najbolje aplikacija za održavanje kontakta s vama najbitnijim ljudima, a koje su dostupne na Android platformi.

Kako biste lakše i kvalitetnije održavali komunikaciju s brojnim bitnim ljudima u svojem životu, dobro bi bilo da koristite neke od aplikacija koje u tome pomažu. PC Mag donosi one najbolje za Android.

Izdvojeni članak

Evo koja je ‘najskidanija’ mobilna aplikacija

Google Voice

Ova se besplatna aplikacija vrlo lako uklapa u Google na vašem pametnom telefonu, tako da vam daje jedinstveni broj za koliko god uređaja hoćete. Dajte broj kome god želite i koristite filtere za spam i drugo smeće kako bi zaštitili svoju privatnost. Možete ju koristiti i za jeftine međunarodne pozive, no najbolja je za slanje i primanje besplatnih SMS-ova s bilo kojeg uređaja, uključujući i stolno računalo.

Hangouts

Ova je također besplatna aplikacija zamijenila vrlo popularni Talk. Dobro će poslužiti za razgovore tipkanje, no podržava i video razgovore. Imate li na svom uređaju Android 4.4 Kitkat, možete ju koristiti za slanje SMS-ova, a ako ste na Google+ pokretati i video konferencije s do 12 sudionika.

Viber

Ovo je mnogima omiljena aplikacija za besplatno slanje poruka i obavljanje poziva, koja se od mnogih sličnih razlikuje po tome što tretira vaše računalo kao komunikacijski uređaj, što znači da možete započeti razgovor na uređaju s Androidom, a poslije se prebaciti na osobno računalo kako bi ga nastavili.

TextSecure

Ne želite li da itko osim vas i primatelja vidi vaše tekstualne poruke, ovo bi mogla biti aplikacija za vas. Besplatni TextSecure SMS-ove enkriptira putem, a može enkriptirati i sve koje su ohranjene u vašem mobitelu.

Izdvojeni članak

San snova za muškarce: Aplikacija koja šalje poruke vašoj curi

RedPhone

Besplatna aplikacija koja nadopunjuje gore navedenu, i to na način da enkriptira pozive upućene drugim korisnicima te aplikacije, koristeći postojeće telefonske brojeve.

Facebook Messenger

Ako želite samo razgovarati, bez da otvarate Facebook, skinite ovu aplikaciju jer omogućuje jednostavno chatanje s prijateljima koje imate na društvenoj mreži.

Circle of 6

Ovo je jedina aplikacija koja vrijedi u situacijama u kojima trebate brzu i diskretnu pomoć prijatelja. Dva puta kucnete po ekranu i odaslat ćete jedan od tri prethodno napisanih SMS-ova na do šest brojeva telefona. Jedna poruka šalje vašu GPS lokaciju i zahtjev da vas netko pokupi, dok druge traže od prijatelja da vam se hitno jave.

Izdvojeni članak

Nova aplikacija otkriva tko vas od vaših Facebook prijatelja mrzi

Plume for Twitter

Kako biste učinkovitije upravljali svojim korisničkim računom na Twitteru nabavite ovu aplikaciju. Pomoću nje možete mijenjati pristojan broj postavki, sve do boje kojom će vas mobitel upozoriti na novu poruku, a možete i utišati pojedine korisnike, odnosno teme.

Tumblr

Ovaj je servis posljednjih godina strelovito rastao. Omogućuje brzu dijeljenje nečega što ste napravili ili pronašli na internetu. Osim što je besplatna, ova aplikacija ima jako dobro sučelje.

Najbolje aplikacije za chat i druženje kod Androida
Share via
Copy link
Powered by Social Snap