Pretraga

Najbolje internetske objave inspirirane novim spotom podivljale Miley Cyrus

A- A+

Gledajući spot za pjesmu ‘Wrecking Ball’, rijetko tko bi pomislio kako je današnja Miley Cyrus slavu stekla kao Hannah Montane u istoimenoj Disneyevoj seriji. Naime, ova se 21-godišnja pjevačica i glumica već duži period pokušava riješiti imidža sladunjave tinejdžerske zvijezde, no moglo bi se reći kako se u zadnjih nekoliko mjeseci i previše trudi. Svojim nastupom na nedavnoj dodjeli VMA nagrada zgrozila je širu publiku, a svakim novim spotom postaje sve  oskudnije ‘odjevena’ te provokativnija. Zbog sve brojnijih eskapada postala je izvor inspiracije za brojne internetske meme, kao i omiljeni predmet šprdnje.

Miley Cyrus sa samo 14 godina postala je omiljena tinejdžerska zvijezda zahvaljujući ulozi Hannah Montane u istoimenoj Disneyevoj seriji koja se počela snimati 2006. godina. Međutim, američka glumica i pjevačica u posljednjih nekoliko godina svim silama se trudi riješiti imidža sladunjave i pristojne djevojke, što joj osobito posljednjih nekoliko mjeseci jako dobro ide za rukom.

Izdvojeni članak

Pjevači koji su od mirnih teen zvijezda prešli na ‘krivu stranu’

Od Hannah Montane do podivljale Miley

Istodobno gradeći glumačku i pjevačku karijeru, Miley je od 2009. godine počela njegovati malo provokativniji izgled te odrađivati ‘nepristojnije’ nastupe. No, nakon prekida s glumcem Liamom Hemsworthom, tinejdžerska zvijezda ima sve manje kilograma i krpica na sebi, a sve više puni tabloide svojim skandaloznim ponašanjem, nastupima i spotovima.

Inspiracija za meme

Na nedavnoj dodjeli VMA nagrada, mnogi su njenu izvedbu opisali kao striptiz, a video spotovi posljednjih hitova također obiluju golotinjom i provokacijama. Posljednja pjesma za koju je snimila spot ‘Wrecking Ball‘, postala je pravi izvor inspiracije za brojne internetske meme te se Miley preobrazila u predmet šprdnje. Osim fotografija ili GIF-ova, pjevačica se pojavila i u brojnim šaljivim snimkama. Stoga pogledajte nekoliko najboljih uradaka koji su objavljeni na brojnim internetskim stranicama ili podijeljeni na društvenim mrežama.

U nastavku pogledajte kako u cijelosti izgleda spot za, po mnogima, dobru pjesmu uz užasan i jako čudan spot zbog kojega je Miley Cyrus ponovno zabrinula sve fanove.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap