Pretraga

Najbolje odjevene Hrvatice u 2012. godini

A- A+


Izdvojeni članak

Najgori muški odjevni predmeti

Modni portal fashion.hr objavio je u suradnji s 30 tisuća svojih fanova listu najbolje odjevenih Hrvatica u protekloj godini. Prvo mjesto je zauzela voditeljica i blogerica Petra Nižetić. Fanovi su sudjelovali u odluci putem Facebooka, Twittera i newslettera te proglasili deset najboljih.

Najčitaniji modni portal fashion.hr odabrao je listu najbolje odjevenih Hrvatica u prošloj godini. U donošenju odluke sudjelovalo je oko 30 tisuća fanova ovog portala, putem Facebooka, Twittera i newslettera. Najbolje odjevenom su ocijenili voditeljicu i blogericu Petru Nižetić.

Među odabranim su se našle još, tri supruge nogometaša Iva Balaban , Ljupka Gojić Mikić, te Mirela Forić Srna, zatim voditeljica Nevena Rendeli i fotografkinja Mara Bratoš. Listu upotpunjuju i bivša manekenka Tatjana Ivanišević, mlada dizajnerica Andreja Bistričić.

Već nekoliko godina u konkurenciji najbolje odjevenih Hrvatica je i autorica scenarija za sapunice Jelena Popović Volarić, dok su se ove godine u odabranom društvu našle glumice i imenjakinje Iva Mihalić i Iva Visković. Listu zaključuje arhitektica Lana Puljić.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap