Pretraga

Najgori nazivi pjesama u povijesti glazbe

A- A+

Vjerojatno ste se ponekad zapitali otkud autorima pojedinih pjesama ideja za tako čudne tekstove ili nazive. U nekim slučajevima nazivi uopće nemaju veze s ostatkom pjesme. Ipak, postoji nekoliko naslova koji će svakoga ostaviti bez teksta. Pogledajte koja su to imena pjesama u povijest glazbe najgora ikada smišljena.

Kakva su vam očekivanja od pjesme koja nosi sljedeći naziv ‘Ne znam bi li se ubio ili otišao na kuglanje’? Ako ste mislili kako je naša Vjekoslava Huljić jedini talentirani tekstopisac kojemu umiremo od smjeha nakon što poslušamo pjesmu, varate se. No, ovaj put naglasak smo stavili na najgorim nazivima pjesama, stoga provjerite tko se našao na ovom popisu.

‘You’re the Reason Our Kids are So Ugly’

Lorreta Lynn je tekstopisac country pjesama. Udala se sa samo 15 godina te je vrlo brzo zatrudnjela. Kako je imala jako buran brak, dobila je inspiraciju za svoje pjesme. ‘You’re the Reason Our Kids are so Ugly’ samo je jedna od njenih mnogobrojnih pjesama koja je inspirirana Lorretinm životom. Vjerojatno joj djeca uživaju u slušanju spomenute pjesme, znajući da im je vlastita majka uglazbila neugledan izgled.

‘He Hit Me (And It Felt Like A Kiss)’

Gerry Goffin i Carole King su dvojac kojemu je palo na pamet smisliliti pjesmu pod nazivom ‘He Hit Me (And It Felt Like A Kiss)’, a izvela ju je grupa The Christals. Naravno da su se uskoro pobunili mnogi ljudi iz svijeta gazbe, ali i drugih sfera, jer su dijelili mišljenje kako se na ovaj način odobrava zlostavljanje žena. A tekst je i nastao kad se otkrilo da je pjevačicu Eve njen dečko redovno prebijao, no ona je tvrdila da je to način na koji on izražava svoju ljubav.

‘I Like Bananas (Because They Have No Bone)’

Hoosier Hotshots su 1941. godine snimili pjesmu pod nazivom ‘I Like Bananas (Because They Have No Bone)’, a od tada pa do danas rijetko ih je tko uspio nadmašiti s gorim nazivom za svoju pjesmu.

‘I Don’t Know Whether to Kill Myself or Go Bowling’

Zadnja pjesma na albumu Instant Witnessa koji je izašao 2011. godine, Noise Gunk Murder Castle, svakako je upečatljivog naziva. No čak i ne zvuči loše, kako obećaje sam naziv.

‘It’s Hard to Kiss the Lips at Night that Chew Your Ass Out All Day Long ‘

Jedna od najpoznatijih country grupa The Notorious Cherry Bombs, 2004. godine izdala je jednu od najgorih pjesama ikada, kao što možete zaključiti i iz naziva ‘It’s Hard to Kiss the Lips at Night that Chew Your Ass Out All Day Long’. Nije ni čudno što se grupa ubrzo nakon toga raspala.

‘If You Can’t Live Without Me, Why Aren’t You Dead Yet?’

Album Anywhere But Here našao se na 31 mjestu Billboardove top ljestvice, no tu se nije smjestio sigurno zbog mudrih tekstova. Pjesma ‘If You Can’t Live Without Me, Why Aren’t You Dead Yet?’ dokazuje potonje.

‘I’ve Been Flushed from the Bathroom of Your Heart’

Johnny Cash se definitivno ne može pohvaliti pjesmom iz 1968. godine ‘I’ve Been Flushed from the Bathroom of Your Heart’.

‘Get Your Tongue Outta My Mouth ‘Cause I’m Kissing You Goodbye’

Ray Stevens je poznat po izuzetno šaljivim tekstovima, no ovo je zasigurno jedan od najsmješnijih naziva koji su mu pali na pamet.

Najgori nazivi pjesama u povijesti glazbe
Share via
Copy link
Powered by Social Snap