Pretraga

Najjednostavnija stranica za nestajanje s interneta i brisanje profila

A- A+

Mnogi su premalo pazili na to što o sebi objavljuju na internetu, zbog čega bi mogli imati problema. Samo brisanje profila na društvenim mrežama može biti dosta komplicirano, a upute nisu uvijek tako jednostavne. Sada možete doslovno nestati s interneta, i početi ispočetka, uz pomoć web stranice justdelete.me.

Ono što je jednom objavljeno na internetu, tamo može zauvijek i ostati, što mnogi zaboravljaju pri korištenju društvenih mreža i ostalih internetskih platformi. Dijeljenje svega i svačega online nije najpametnija odluka, pogotovo jer potencijalni poslodavci sada provjeravaju kandidate za razna mjesta. Kako vas ne bi eliminirala vaša puka internetska prisutnost i objavljeni sadržaji zbog kojih možda žalite, vjerojatno će mnogi od vas poželjeti obrisati svoju internetsku prošlost i izgraditi novi imidž. Brisanje profila i tragova na internetu često može biti dosta komplicirano, a tu ulijeće nova web stranica koje će sve to obaviti umjesto vas. Kako biste nestali s interneta, treba vam samo stranica justdelete.me, piše Wired.

Izdvojeni članak

Kako obrisati svoj digitalni život s interneta

U nekoliko koraka do brisanja

Ova web stranica na jednom mjestu prikuplja sve linkove na različite profile na društvenim mrežama ili stranicama, te korisniku omogućava da u tek nekoliko koraka izbriše svaki trag da je tamo bio. Nebitno je radi li se o profilu na Facebooku ili bilo kojoj drugoj stranici Justdelete će vam ponuditi mogućnost brisanja profila bez snalaženja kroz postavke na svakoj stranici.

Pomoć s najzahtjevnijima

Neke stranice jako otežavaju brisanje profilma korisnicima. Na primjer, korisnički profil na Amazonu gotovo je nemoguće obrisati, dok je na Evernoteu to jednostavno nemoguće. Ukoliko stranica ne dopušta brisanje bez izravnog kontakta s korisničkom pdorškom, ili pak traži neku posebnu proceduru, Justdelete će vam ponuditi linkove na te upute, ali i kontakt osobe kojoj se trebate javiti kako biste konačno obrisali svoj korisnički profil.

Najjednostavnija stranica za nestajanje s interneta i brisanje profila
Share via
Copy link
Powered by Social Snap