Pretraga

Najmlađi ‘vatreni’ u Napoliju za tri milijuna eura

A- A+

www.hns-cff.hr

Izdvojeni članak

Radošević: Ne obazirem se na ono što se o meni piše, o sebi govorim na terenu

Najmlađi hrvatski reprezentativac u povijesti, sada 18-godišnji Josip Radošević trebao bi preći u talijanski prvoligaš Napoli za tri milijuna eura. Saga o njegovom transferu, također traje neko vrijeme, ali neodlaskom na pripreme u Tursku, potvrdila se činjenica da u stožeru Hajduka ne vjeruju u njegov ostanak u klubu.

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Radošević prema napisima talijanskih medija, novi je član prvoligaša Napolija. Hajduk bi trebao dobiti oko tri milijuna eura odštete, a Radošević za prvu sezonu u Napoliju 400 tisuća. U nogometnim krugovima spominjao se i njegov transfer u Parmu, ali sam Radošević izrazio je veliku želju da zaigra s Cavanijem.

Parma je nudila navodno ugovor i Radoševićevom mlađem bratu, ali je Josip od početka kao svoju veliku želju navodio odlazak u Napulj. Radoševićev Facebook profil već je prepun poruka dobrodošlice od poznatih napuljskih tifoza, koji su mu nalijepili na profil neke navijačke pjesme, kako ne bi stigao nespreman.

U tijeku dana sitnice oko ugovora bi trebale biti finalizirane, a iako se spominjala mogućnost da i uz potpisivanje ugovora Radošević ostane do ljeta na Poljudu, ta opcija više ne dolazi u obzir.

Najmlađi ‘vatreni’ u Napoliju za tri milijuna eura
Share via
Copy link
Powered by Social Snap