Pretraga

Najmodernija frizura sezone radi se čarapom

A- A+

Mnoge djevojke koje imaju dugu kosu ponekad izgube ideje što raditi s tolikom količinom kose. Frizura vezana u rep, pletenica ili pak speglana i isfenirana kosa tri su varijante koje djevojke najviše nose. Međutim i to ponestane dosadno. Zbog toga vam donosimo frizuru koja je nekad bila rezervirana za balerine, a danas ju svi nose – punđu. Način na koji se može složiti je prilično jednostavan, a sve što vam treba je jedna čarapa, češalj i gumica za kosu.

Najpopularnija frizure sezone trenutno je zasigurno punđa, koju mnoge zvijezde nose. Iako je nekad u prošlosti bila rezervirana samo za balerine i starije gospođe, ova praktična frizura idealna je za ljetne dane. Sve dugokose djevojke u samo nekoliko poteza mogu složiti ovu frizuru, a ako imaju dodatnu čarapu s kojom će ju pričvrstiti, frizura će izdržati i najveselije ljetne tulume.

U moru takozvanih tutoriala na YouTubeu, jedan od praktičnijih pokazuje na koji način dugogokose djevojke mogu napraviti prekrasnu punđu u svega nekoliko minuta.
Dovoljno je imati češalj, gumicu za kosu i jednu staru čarapu koja je dovoljno rastezljiva. Savršena punđa neće zahtijevati mirne ruke, jer ćete s laganim potezima dobiti romantično lepršave pramenove oko vaše čvrsto složene frizure. 

 Ovaj stil može se nositi svakodnevno u ‘casual’ izdanju, ali također i kao svečanu frizuru za bilo koju drugu prigodu. U nastavku pogledajte jedan od tutoriala sa starom čarapom.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap