Pretraga

Najpopularniji kaput ove zime

A- A+

Ako malo prošetati trgovinama s odjećom, primijetit ćete da je sve puno kaputa koji podsjećaju na stare kapute koje su nosili vaši roditelji, s malo modernijim štihom. Ove sezone apsolutni hit su takozvani ‘duffle’ kaputi.

Ukoliko ste u potrazi za novim zimskim kaputom i švrljate trgovačkim centrima, vjerojatno ste primijetili kako jedna vrsta kaputa dominira trgovinama. Ove zime apsolutni hit bit će ‘duffle’ kaputi.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Najbolje jesenske jakne

Proteklih sezona bili su moderni strukirani kaput, ali i poveći ogrtači, no ove sezone griajt ćete se u kaputima koje podsjećaju na djetinjstvo ili vremena kad su vaši roditelji bili mladi. ‘Duffle’ kaputi poznati su po takozvanom duffle kopčanju, koje im daje mladenački i pomalo nevini izgled.

Brojni modni brendovi nisu propustili dizajnirati svoju verziju ovog svevremenskog kauputa u klasičnom ravnom kroju s kapuljačom. Ovakve kapute možete naći u svim bojama, a najpopularniji su u tamnoplavoj, crvenoj i bež varijanti. Možete ih pronaći u dužim, klasičnim verzijama, ali i skraćene do struka. Najbitnije je da su ovakvi kaputi vrlo topli, a široka kapuljača koja je također dio njih, štitit će vas od pahulja cijelu zimu.

Najpopularniji kaput ove zime
Share via
Copy link
Powered by Social Snap