Pretraga

Najpopularniji YouTuber na svijetu najavio da uzima pauzu od ove platforme

A- A+

Felix Arvid Ulf Kjellberg, švedski YouTuber poznatiji pod imenom PewDiePie najavio je da uzima pauzu u 2020. godini jer umoran. Radi se o YouTuberu s najviše pretplatnika (subscribera) na svijetu. Naime, iako ga je u ovoj godini po broju pretplatnika prestigao T-series, PewDiePie i dalje je osoba koja na YouTubeu ima najviše pretplatnika jer je T-series kanal u vlasništvu indijske izdavačke kuće.

Screenshot YouTube

PewDiePie na YouTubeu je od 2010. godine i trenutno ima 102 milijuna pretplatnika. Pet godina njegov kanal bio je prvi po broju pretplatnika, no ove godine prestigla ga je indijska izdvačka kuća T-series. Međutim, T-series nije osoba, pa je PewDiePie i dalje YouTuber s najviše pretplatnika.

U jednom od posljednjih videa koji je objavio 14. prosinca, ovaj Šveđanin najavio je da će uzeti pauzu.

– Uzimam pauzu od YouTubea sljedeće godine. Htio sam to reći unaprijed jer sam donio konačnu odluku. Umoran sam. Osjećam se jako umorno, ne znam možete li to vidjeti. Samo da znate, početkom sljedeće godine bit ću odsutan na kratko vrijeme. Objasnit ću to poslije, ali htio sam vam najaviti, rekao je PewDiePie na samom kraju videa u obliku posebne najave.

Najpopularniji YouTuber na svijetu najavio da uzima pauzu od ove platforme
Share via
Copy link
Powered by Social Snap