Pretraga

Najšarmantnija slatkica nekada je osvajala srca gledatelja, a danas za svoju dob izgleda zabrinjavajuće

A- A+

Srca ljubitelja sitcoma ‘Puna kuća’ tijekom devedesetih osvajala je najmlađa sestrica Michelle, koju su tumačile Mary-Kate i Ashley Olsen. Odrastajući pred kamerama svaki njihov korak bio je medijski popraćen, da bi se odjednom potpuno nestale iz fokusa javnosti. Danas imaju 31 godinu, a Mary-Kate Olsen pred par je dana šokirala javnost svojim izgledom.

Screenshot; YouTube

Veliku popularnost tijekom devedesetih stekla je američka serija ‘Puna kuća’, koja se prikazivala i na hrvatskim televizijskim kanalima i to u nekoliko navrata. Jedan od najdražih likova, koji je osvajao srca publike, bila je najmlađa od tri sestre, Michelle Tanner, a tumačile su ju Mary-Kate i Ashley Olsen.

Poznati sitcom otvorio im je velika vrata holivudske industrije i kasnije su nastupile u brojnim teen filmovima pa možemo kazati kako su djevojke odrastale pod svjetlima reflektora. Danas imaju 31 godinu i dok Ashley izgleda gotovo identično kao u tinejdžerskim danima, na nedavnom događaju Mary-Kate izgledala je gotovo neprepoznatljivo i zabrinjavajuće za svoju dob.

https://www.instagram.com/p/BaKHsjIgIHz/

https://www.instagram.com/p/BaLskiDlSkQ/

Napomenimo za kraj i kako su se obje blizanke povukle iz javnog života, a unatoč nagovorima redatelja nastavka serije ‘Punija kuća’, nisu željele tumačiti ulogu Michelle. S druge strane, njihova mlađa sestra Elizabeth svoju karijeru tek započinje, a nedavno je briljirala u ulozi FBI agentice u filmu ‘Wind River’.

 

 

Najšarmantnija slatkica nekada je osvajala srca gledatelja, a danas za svoju dob izgleda zabrinjavajuće
Share via
Copy link
Powered by Social Snap