Pretraga

Najsmješniji video isječci s YouTubea

A- A+

Obzirom kakvu arhivu ima najpopularniji video servis na internetu You Tube, dalo bi se danima raspravljati o najsmješnijim isječcima, koji su popravili dan ili dane korisnicima iz cijelog svijeta. Uz pomoć korisnika Reddita, te vlastitim preferencijama sastavili smo listu najkomičnih isječaka, postavljenih na spomenuti video servis.

Svakodnevan smijeh od bar nekoliko minuta, prema mnogim studijama produžuje život. Ako se danas niste pošteno nasmijali, pokušat ćemo vam pomoći s nekim od najsmješnijih video isječaka na You Tubeu. Listu smo oformili na osnovu preferencija korisnika Reddita te svojih vlastitih. Naravno, svatko bi mogao pridodati još pokoji, koji mu služi za odmak od teških trenutaka.

Izdvojeni članak

Filmovi koji su toliko loši da su zapravo smiješni

Erik Hartman (Boemerang show)

Ovaj igrokaz koji su napravili na belgijskoj televiziji, dugo se vremena smatralo da se zbilja dogodio.

Međutim, unatoč tomu što se na kraju ispostavilo da je fake, već se ubraja u You Tube klasike.

Radi se o ozbiljnom talk showu u kojem se voditelj smije gostima, koji imaju problem neke vrste.

Eduard Khil – Trololo

Eduard Anatolijevič Khil ruski je pjevač starog kova, koji bi vjerojatno ostao nepoznat izvan granica Rusije, da 2010. nije iz naftalina izvađena njegova obrada pjesme ‘I Am Glad, ‘Cause I’m Finally Returning Back Home’, nastala 1976. pod nazivom Trololo. Naime ovaj sada već 79 godina stari pjevač, cijelu je pjesmu interpretirao bez riječi, pa poslušajte kako je to izgledalo.

Ken Lee (Wannabee Mariah Carey)

Natjecateljica u bugarskoj verziji showa ‘Glazbeni idol’, pokušala je otpjevati popularnu pjesmu Mariah Carey, Without You. No, s riječima i nije bila baš na ti, tako da je ni kriva ni dužna postala planetarna zvijezda!

Japanci igraju nogomet s dalekozorima na očima

Japanci su pravi eksperti za napraviti show program. Jedan od takvih je i neobični nogomet u režiji Takeshija Kitana. Igrači pokušavaju naganjati loptu, s dalekozorima na očima što nije nimalo jednostavno, a s druge strane promatračima sa strane je urnebesno smiješno.

Nabrajanje životinja

Jedan od klasika s nama jezički razumljivog teritorija. Dječak u Novom Sadu u Srbiji nabraja životinje, među kojima se nađu i likovi iz crtića, spolne bolesti te mitska bića.

Najsmješniji video isječci s YouTubea
Share via
Copy link
Powered by Social Snap