Pretraga

Najtužniji filmovi svih vremena

A- A+

Ljudski ukusi variraju od pojedinca do pojedinca pa je ista stvar i pri odabiru filmova. Dok neki vole trilere, horore ili komedije, drugi uživaju u dramama. Kod nekih filmova se gledatelji rastuže tek na kraju, ali ima i onih zbog kojih brišete suze tijekom cijele radnje. Ovo su filmovi zbog kojih su i najsnažniji pustili pokoju suzu.

Filmovi nam služe za skraćivanje vremena, opuštanje, smijeh ili čak za plakanje. Svaka drama utječe na raspoloženje gledatelja, no oni emotivniji čak i puste pokoju suzu. ‘Titanic‘, ‘P.S. I Love You‘ ili ‘Stepmom‘ samo su neki od filmova koji spadaju u tu kategoriju, a u nastavku pogledajte koji su se još naslovi našli na popisu najtužnijih filmova svih vremena.

www.eynjuls.com

‘P.S. I Love You’

Gerard Butler i Hilary Swank će sigurno izvući nekoliko suza iz vaših očiju. Gerry umre, no ostaje uz voljenu Holly kojoj upravlja životom preko unaprijed napisanih pisama. Na taj način Holly stane na noge, upozna novu ljubav te nastavi sa svojim životom.

‘Stepmom’

Stepmom‘ je najtužniji film na popisu najtužnijih. Rijetke su osobe koje su ga pogledale, a da nisu iz sveg srca zaplakale. Sarandon postane jako bliska s djecom kad se njen muž ‘spetlja’ s drugom ženom. Ona uskoro dozna kako joj je ostalo vrlo malo vremena jer boluje od tumora pa se pomajka trudi Sarandoninoj djeci zamijeniti majku.

‘The Notebook’

The Notebook‘ je najromantičniji ljubavni film svih vremena, ali ujedno spada i među najtužnije. Allie oboli od Alzheimerove bolesti, a Noah joj svaki dan dolazi u posjetu te joj čita njihovu ljubavnu priču u nadi kako će se ona sjetiti.

‘Love Story’

Riječ je o romantičnom filmu iz 70-ih u kojemu se dvoje studenata iz različitih društvenih slojeva zaljube te odluče izgraditi zajednički život. U trenutku kad odluče napraviti dijete, saznaju da je djevojka jako bolesna.

‘Titanic’

Tko nje zaplakao u trenutku kad je Rose pustila Jackovu beživotnu ruku da bi pao na dno oceana? Spomenuta scena iz Oscarom nagrađenog ‘Titanica’ spada u najtužnije filmske trenutke u povijesti.

‘Hope Floats’

Birdee je jedna od najtužnijih uloga koju je u svojoj karijeri igrala Sandra Bullock. U filmu ‘Hope Floats‘ ona sazna kako ju muž vara s najboljom prijateljicom, odseli se s kćerkom kod roditelja, zatim joj majka umre, a otac oboli od Alzheimera. Muž zatraži razvod braka, a kćer krivi Bredee za cijelu situaciju u kojoj su se našle.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap