Pretraga

‘Napad’ na Netflix: Lopovi upali na setove dviju popularnih serija i pokrali skupocjene rekvizite

A- A+

Lopovi su u razmaku od 24 sata pokrali setove The Crowna i Lupina, dviju poprilično popularnih Netflixovih serija. Policija trenutno istražuje ove slučajeve, a iz Netflixa kažu da će se snimanje nastaviti kako je i planirano.

Screenshot: YouTube/Netflix

Mnogi nisu svjesni stare izreke ‘prilika čini lopova’, dok ne ostanu bez bicikla, mobitela, obiteljskog zlata ili bilo čega vrijednog. Toga je, naime, sada postao svjestan i Netflix, koji je ostao bez skupocjenih rekvizita sa setova dviju popularnih serija – Lupin i The Crown.

Lopovi su prvo ukrali rekvizite vrijedne više od 200.000 dolara sa seta serije The Crown, dok se ona, pazite sada, snimala u blizini mjesta nesreće. Ukradeno je preko 350 predmeta, uključujući repliku Fabergéovog jajeta, kristalno stakleno posuđe te srebrne i zlatne svijećnjake, doznaje Variety

Izdvojeni članak

Odmorite od učenja: Ovo je trenutno top 10 najgledanijih stvari na Netflixu

Jedan dan nakon toga, lopovi su ‘napali’ i set serije Lupin. Naime, u jednom pariškom naselju na rubu grada, oko 20 maskiranih ljudi zapalilo je  vatromet za odvraćanje pažnje, pri čemu su upali na set i ukrali opremu u vrijednosti od oko 333.000 dolara.

Netflix kaže da će se snimanje nastaviti odvijati kako je i planirano, no apelira na lopove da vrate ukradene stvari, jer, kako kažu, imaju veliku vrijednost za filmsku industriju.

 

 

netflix televizija
Share via
Copy link
Powered by Social Snap