Pretraga

Napokon otkrivena majka u serijalu ‘Kako sam upoznao vašu majku’

A- A+

Napokon je otkrivena jedna od najstrože čuvanih tajni u Hollywoodu. Nakon osam sezona serijala Kako sam upoznao vašu majku, bilo je nepoznato ‘tko je majka?’. Već smo kroz praćenje serijala saznali da to nisu ni Robin, ni Victoria, niti Stella. Naime iz CBS-a su potvrdili kako majku igra glumica Cristin Milioti.

Screenshot: You Tube

Serijal Kako sam upoznao vašu majku približava se kraju osme sezone, a napokon se doznalo tko je misteriozna Tedova supruga. Već prije smo saznali kroz emitiranje serije da to nisu ni Robin, ni Victoria te da je skoro postala Stella. O majci se znalo da je dama sa žutim kišobranom, da je bila cimerica sa Cindy, da se upoznala s Tedom na vjenčanju te da je bila na njegovom promašenom predavanju na arhitekturi. U nekoliko je navrata prikazana iz kuta koji ne otkriva identitet, a i ime joj nije prije spomenuto.

Izdvojeni članak

Ružni likovi iz serija koji zapravo nisu ružni

Iako na CBS-u nisu otkrili detalje više detalja, potvrdili su da će Tedovu mladenku igrati glumica Cristin Milioti, piše Hollywood Reporter.

Ova glumica poznatija je po svom kazališnom angažmanu, iako je sudjelovala u nekoliko televizijskih serija poput Obitelji Soprano. No, najzapaženija je ostala njena uloga u mjuziklu Once.

Završetak serije temeljit će se na odlasku pet članova ekipe na vjenčanje Barneya i Robin. U toj epizodi Josh Radnor odnosno Ted i Cristin Milioti neće dijeliti scenu. Autorski duo serije Craig Thomas i Carter Bays već je ranije najavio da će se susret Teda i ‘misteriozne mladenke’ odviti nakon vjenčanja.

Napokon otkrivena majka u serijalu ‘Kako sam upoznao vašu majku’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap