Pretraga

Napravili smo veliki update naše platforme za učenje, od sada možete vidjeti tko vas sve prati

A- A+

Krajem prošle godine predstavili smo beta verziju našeg sustava Kvizovi. Ovim projektom želimo olakšati učenje, ali i učiniti usvajanje novog znanja što zabavnijim. Do sad se u sustav ulogiralo preko 16 tisuća korisnika, a danas smo objavili nove značajke koje će korištenje sustava učiniti više user-friendly te olakšati korištenje!

kvizovi.srednja.hr

kvizovi.srednja.hr

Sustav Kvizovi na prostoru Interneta postoji već nekoliko mjeseci, a u tom periodu preko 16.000 korisnika naučili su nešto novo. Kvizovi su interaktivna metoda učenja koja svakom korisniku pomaže u razvijanju skrivenih interesa.

To je moguće zato što sustav prati svakog korisnika posebno, ocjenjuje ga prema odgovorima koje je dao, a u odnosu na sve druge korisnike. Na taj način sustav može potpuno objektivno ocijeniti znanje pojedinca u nekom području.

Kako se još uvijek radi o beta verziji, cijelo vrijeme radimo na poboljšanju sustava. Tako smo danas uveli nekoliko promjena koje će olakšati i poboljšati korištenje sustava Kvizovi.

Pratitelji

Do sad su korisnici u sustavu mogli pratiti druge korisnike te bi im se na taj način pitanja koja postavljaju ti korisnici prikazivali na početnom zaslonu. Od danas je moguće vidjeti tko vas prati, tako da iskoristite ovu priliku i svakako ih zapratite natrag. Jer „follow 4 follow“ nije samo fraza.

Najnovija pitanja

Do sad je na početnoj stranici moguće bilo vidjeti nekoliko rubrika: Preporučeno za tebe, Popularna pitanja, tražilica korisnika i tema, Pitanja ljudi koje pratiš i Urednikov izbor. Danas smo dodali rubriku Najnovija pitanja, gdje će se prikazivati pitanja koja su nedavno dodana u sustav. Savjet: Što se češće pojavljujete u toj rubrici, više ćete pratitelja dobiti!

Broj pitanja u pojedinoj temi i podtemi

Od danas kada ćete kreirati pitanje u sustavu Kvizovi, prilikom odabira pripadajuće teme i podteme pitanja moći ćete vidjeti koliko pitanja već postoji u svim temama i podtemama. Nemojte dozvoliti da neko pitanje previše solira u nekoj podtemi, napunite je s još pitanja iz tog područja!

Slika profila u izborničkoj traci

Kada ste na početnoj strani, u gornjem desnom kutu od danas stoji mala ikona vaše slike profila, a klikom na nju dolazite do svog profila. To smo dodali samo zato što nam se sviđa!

Slika profila korisnika koji je postavio pitanje

Do sad ste prilikom odgovaranja na pitanja mogli vidjeti samo ime korisnika koji je postavio pitanje. Od danas možete vidjeti i sliku profila korisnika! Nije li to odlično?

Odgovaranje na pitanja od specifičnog korisnika

I možda najbolja značajka koja je došla u ovom paketu obnove sustava je odgovaranje samo na pitanja koja je postavio jedan korisnik. Zašto najbolja? Jer upravo će ova značajka omogućiti stvaranje nove vrste influencera – onih koji postavljaju najbolja/najteža/najzanimljivija pitanja. Da, da, stvorili smo alat koji će znanje učiniti još više kul, a vi sad imate priliku postati influencer!

Ako se još uvijek niste ulogirali u sustav Kvizovi, učinite to odmah! Ako vas ipak zanima nešto više, sve važne informacije možete pronaći ovdje.

Za probu, evo jednog vrlo zanimljivog pitanja iz sustava kojeg je nedavno dodao korisnica Mihaela. Znate li odgovor?

Ako želite stalno biti u tijeku s novim pitanjima, ali i otkrivati s nama čuda ovog sustava, zapratite nas na društvenim mrežama:

Instagram: kvizovi.srednja.hr

Facebook: Kvizovi

Napravili smo veliki update naše platforme za učenje, od sada možete vidjeti tko vas sve prati
Share via
Copy link
Powered by Social Snap