Pretraga

Ako nas želite još bolje upoznati, zapratite nas na LinkedInu!

A- A+

Sa svojih osam godina srednja.hr se odlučila i na taj korak – otvoriti LinkedIn profil. Doduše, srednja.hr nije sama u tome, već sa svojim sestrinskim portalom mirovina.hr objavljuje pod nakladnikom Pametna kuća grupa. A na profilu Pametne kuće grupe možete pronaći sve što vas zanima o pozadinama portala srednja.hr i mirovina.hr.

Nakon svih društvenih mreža na kojima smo se okušali, došlo je vrijeme i za onu ‘najozbiljniju’ – LinkedIn. Od sada sve što vas zanima o tome kako radi portal srednja.hr, ali i portal mirovina.hr, možete pronaći na profilu zajedničkog nakladnika, Pametna kuća grupe.

LinkedIn je sve popularnija poslovna društvena mreža koja služi za poslovni networking, odnosno umrežavanje. Ova društvena mreža omogućuje jednostavno pretraživanje zaposlenih u određenim firmama, stručnjaka u svim područjima, otvorenih poslova i slično.

Osim pojedinaca koji već jašu na valovima svojih karijera, LinkedIn je postao privlačan i studentima jer je prepun edukativnih sadržaja, inspirativnih ljudi od kojih se može puno naučiti, ali i prilika za poslove.

Na LinkedIn profilu Pametna kuća grupe svakodnevno ćemo objavljivati različite detalje o našem poslovnom identitetu. Kako radimo na povećanju svoje čitanosti, kako odabiremo teme, na koji način koristimo društvene mreže, kakav nam je affinity indeks, samo su neka od pitanja na koja ćemo odgovarati u našim postovima.

Također, ako se otvori koje radno mjesto unutar naše nakladničke kuće, i tamo ćemo postaviti oglas za zapošljavanje.

Stoga, ako imaš LinkedIn profil, svakako nas zaprati!

Također, možeš nas pratiti i na našim drugim društvenim mrežama:

Instagram

Twitter

Facebook

Share via
Copy link
Powered by Social Snap