Pretraga

Nasmijat će vas do suza: Branimir iz najluđe ‘Potjere’ sinoć je napravio show i u ‘Milijunašu’

A- A+

‘Kad sam dolazio na kviz rekli su mi, učini emisiju najgledanijom, mislim da smo ju takvom i učinili svi’, bile su to riječi diplomiranog politologa i kvizaša Branimira Tota, nakon epizode ‘Potjere’ koja je kasnije prozvana ‘najluđom epizodom svih vremena’. Prije uklanjanja na YouTubeu je njegov nastup prikupio gotovo dva milijuna pregleda, a gotovo svakog gledatelja nasmijao je svojom spontanošću i simpatičnošću te vedrim duhom. Branimir se sinoć vratio na male ekrane i publiku ponovno zabavio nastupom u kvizu ‘Tko želi biti milijunaš?’.

Screenshot: HRTi

Drugi sinoćnji natjecatelj u kvizu ‘Tko želi biti milijunaš?’ bio je Branimir Tot iz Karlovca. Mnogim je pratiteljima zasigurno razvukao osmjeh na licu čim je zasjeo u ‘vruću stolicu’ jer je među ljubiteljima TV kvizova njegovo ime dobro poznato. Riječ je o diplomiranom politologu iz Karlovca koji je prije nekoliko godina publiku oduševio svojim spontanim i duhovitim nastupom u ‘Potjeri’, a isječak njegovog nastupa prije uklanjanja s YouTubea na toj je platformi prikupio gotovo dva milijuna pregleda.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Sjećate se Branimira iz najluđe epizode Potjere ikada? Opet je napravio potpuni show u karlovačkom klubu

Pratnja mu je bio kolega s kojim se jednom potukao

Branimir je danas student postdiplomskog studija na Fakultetu političkih znanosti, a gledatelje je zabavio već prilikom predstavljanja svoje pratnje, inače kolege s fakulteta.

– S obzirom na to da je sve nekako u znaku studija, faksa, u pratnju sam doveo svog prijatelja s faksa, rekao je Branimir.

A onda je njegova pratnja Josip, pojasnio kako je njihovo prijateljstvo vrlo neobično jer su imali svoje amplitude te su se jednom čak i potukli. Na što ih je Tarik zamolio da opišu tu tučnjavu.

– Mogu ja opisati, u pitanju su bili različiti politički stavovi, kazao je Branimir.

Riječ je preuzeo Tarik, ali rječiti Branimir vrlo brzo ju je ‘ukrao’. Pa je sam gledateljima pojasnio put kojeg mora prijeći do milijun kuna.

– Imamo prvih pet pitanja pakao, drugih pet čistilište i trećih pet raj. Zadnji je razgovor sa Svetim Petrom, to ćemo odustati kad bude bilo. I evo tri jokera, pola-pola, ‘znalci’ i joker ‘zovi’, pojasnio je kvizaš i konstatirao da igra može početi.

Nastup nastavlja u sljedećoj epizodi

Pokazao je izvrsno znanje, prvi joker ‘pitaj znalca’ iskoristio je na pitanju od 8.000 kuna iako je znao ispravan odgovor. Riskirao je zato na sljedećem, ali se ispostavilo da je odgovorio točno, nakon čega je za prelazak drugog praga odgovarao na ovo pitanje:

Nije bio 100% siguran u točan odgovor.

– Mesić ne bi tak’ nešto rek’o, ustvrdio je Branimir, nakon čega je uzrečicu pokušao izgovoriti imitirajući Franju Tuđmana.

U konačnici je odgovorio točno, a možemo slobodno tvrditi da niti jedan natjecatelj nije pokazao toliku radost prilikom prelaska drugog praga:

– Niste još nikada zaprosili jednu djevojku, bilo je jedno od Tarikovih pitanja prije onog za 64.000 kuna.

– Nisam, nisam. Imam curu, nešto se ne želi viđat’ sa mnom u zadnje vrijeme, ne znam šta joj je. Možda sada kad vidi emisiju. Evo sada kad ima 32.000, sad je dalje lagano, pozdravljam djevojku Martinu. Ona danas nije mogla biti u pratnji jer ima liječnički pregled, iskren je Branimir.

Na pitanju za 64.000 kuna Branimir je iskoristio joker ‘pola-pola’ i u konačnici odgovorio točno, a svoj nastup nastavlja u sljedećoj epizodi.

– Poštovani gledatelji, bila je ovo još jedna epizoda emisije ‘Tko želi biti milijunaš’. Vidimo se za tjedan dana u isto vrijeme na istom mjestu. Zdravi bili, pozdravio je Branimir gledatelje.

A do sljedeće epizode njegov sinoćnji i jedan od najzabavnijih nastupa u ovom kvizu uopće, možete pogledati u videu ispod od 24. minute.

Nasmijat će vas do suza: Branimir iz najluđe ‘Potjere’ sinoć je napravio show i u ‘Milijunašu’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap