Pretraga

Nastupi iz ‘Plesa sa zvijezdama’ koji su nas ostavili bez daha

A- A+

Natjecateljski show Ples sa zvijezdama koji godinama zabavlja gledatelje diljem svijeta, kod nas je poživio osam sezona. U tih osam godina nagledali smo se podosta talentiranih amaterskih plesača, a evo koji su nam se nastupi urezali u pamćenje.

Ples sa zvijezdama na HRT-u se emitira osam godina, a prije nekoliko dana smo doznali tko su pobjednici osme sezone – glumac Mislav Čavajda i Petra Jeričević.

Izdvojeni članak

Floor Wars: Plesači kojima svi zavide

Spomenuti natjecateljski show uživa svoju popularnost diljem svijeta, a natjecatelji moraju pokazati svoje znanje u sljedećim plesovima: cha cha cha, jive, foxtrot, samba, rumba, tango, paso doble, quickstep, valcer i bečki valcer. Parove čine profesionalni plesači i plesačice s poznatim ličnostima iz glazbenog svijeta, filmske industrije, sportaša, novinara i ostalih medijski eksponiranih osoba.

Do sada su najbolji amaterski plesači bili dvostruka pobjednica Zrinka Cvitešić, Luka Nižeti, Mario Valentić, Franka Batelić, Nera Stipičević, Marko Tolja, novopečeni pobjednik Mislav Čavajda.

Mi smo odlučili izdvojiti neke od najboljih izvedbi koje smo do sada imali prilike vidjeti.

Mislav i Petra – Paso Doble (2013.)

Ovogodišnji pobjednici prvi put su izveli paso doble u četvrtoj emisiji. Osvojili su 39 bodova čime su postali najbolje ocijenjeni par u osmoj sezoni, dok su ponovljenom izvedbom u finalnoj večeri osvojili maksimalan broj bodova.

Lana i Hrvoje – Rumba (2007.)

Lana i Hrvoje su 2007. godine u samoj završnici izgubili od Luke Nižetića i Mirjane Žutić, no njihove rumbe i nakon šest godina se rado sjete fanovi Plesa sa zvijezdama.

Nera i Damir – Freestyle (2010.)

Freestyle je mnogim natjecateljima najdraži ples jer mogu u dogovoru sa svojim učiteljima otplesati omiljene korake. Upravo freestyle od pobjednika Nere i Damira jedan je on najzanimljivijih, a evo kako dalmatinska pjevačica izvodi moonwalk.

Franka i Ištvan – Samba (2009.)

U petoj epizodi Franka i Ištvan su otplesali sambu kojom su zaradili 38 bodova te je već tada bilo i više nego vjerojatno da će upravo oni biti pobjednički par četvrte sezone.

Mila i Robert – Jive (2010.)

Mila je sa svojim partnerom Robertom bila za petama Neri i Damiru, a jedan od njihovih najupečatljivijih nastupa bio je u emisiji kada su za zadatak imali otplesati jive.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap