Pretraga

Naučite staviti umjetne trepavice u 5 minuta!

A- A+

10 ZLATNIH PRAVILA ZA UMJETNE TREPAVICE

1. Važno pravilo koje ne vrijedi za sve kozmetičke proizvode: što veća cijena umjetnih trepavica i ljepila bila, to ćete dobiti bolju kvalitetu!

2. Ne vjerujte ljepilu kojeg dobijete uz kupljene trepavice.

3. Trepavice se mogu čistiti mlijekom za čišćenje lica ili vlažnim maramicama, no to morate raditi vrlo nježno sa štapićem za uši i morate paziti za ne čistite dio trepavice na koji dolazi ljepilo jer vam u tom slučaju trepavica neće biti više korisna. Razlog tome je, ukoliko ta masna supstanca “zamasti” taj dio, ljepilo se neće više moći primiti niti će držati.

4. Trepavice se nikada ne stavljaju što bliže unutarnjem dijelu oka, već upravo suprotno.

5. Kako biste pojačali efekt umjetnih trepavica nanesite tuš i malo maskare.

6. Trepavice se mogu koristiti više puta, zato ih čuvajte i pažljivo skidajte.

7. Na trepavice nije potrebno stavljati puno maskare jer su one same po sebi već dosta crne, a također želite li ih koristiti više puta, nemojte pretjerivati s maskarom.

8. Parcijalne trepavice je puno lakše staviti od onih u komadu, a i one se, također, mogu koristiti više puta.

9. Stavljanje umjetnih trepavica treba se vježbati puno prije nekog izlaska! Ako biste ih prvi put probali staviti netom prije izlaska, znajte, neće vam uspjeti.

10. Najbolje ćete naučiti ako pogledate video!

Nadam se da ćete uspjeti i da ćete izgledati prekrasno! Ukoliko vas zanimaju detaljnije objave svakakvih makeup-ova i tutoriala lajkajte stranicu Šminkanje za sve prigode: https://www.facebook.com/A.N.makeupartist

Share via
Copy link
Powered by Social Snap