Pretraga

Ne brinite, prijatelji vas ne ignoriraju: Facebook, Messenger i Instagram ne rade ispravno

A- A+

Dvije najpopularnije društvene mreže, Facebook i Instagram, od jutros rade otežano, kao i Facebookova aplikacija Messenger. Prema Downdetectoru, gdje korisnici mogu prijavljivati poteškoće, većina problema odnosi se na slanje poruka i učitavanje sadržaja na naslovnici.

Foto: Unsplash

Korisnici diljem Europe putem servisa Downdetector prijavljuju velike poteškoće u radu Facebooka, Messengera te Instagrama. Sve je počelo jutros nešto iza 10 sati, kada se pojavio problem sa slanjem i primanjem poruka na Messengeru, povezivanjem te prijavom u aplikaciju.

Oko 11 sati počeli su i problemi sa samim Facebookom, gdje korisnici nailaze na više poteškoća istodobno, od nemogućnosti pregledavanja sadržaja na naslovnici, pristupa profilu, otvaranja same aplikacije, pa do i prijave na tu društvenu mrežu.

Istodobno s onima na Facebooku, došlo je i do problema s učitavanjem sadržaja na Instagramu gdje brojni korisnici uopće ne mogu pregledavati nove objave. Uz to, na Instagramu postoje i poteškoće sa slanjem poruka  – iako je korisnik dobio obavijest da ima poruku, klikom na obavijest nove poruke nisu vidljive. Kako je vidljivo iz prijava na servisu Downdetector, korisnici Instagrama primjećuju i poteškoće s objavljivanjem novih fotografija, kao i postavljanjem novih priča.

Poteškoće na Instagramu pojavile su se prije podneva; screenshot: Downdetector

Copy link
Powered by Social Snap