Pretraga

Ne znate što biste gledali? Donosimo 10 trenutno najgledanijih naslova na Netflixu!

A- A+

Uskoro dolazi Uskrs i proljetni praznici pa će kroz koji tjedan biti napeto. No, to još uvijek nije. Studenti su tek započeli novi semestar, a školarci su u nekoj kratkoj pauzi mira. Vrijeme više nije proljetno kao što je bilo, što znači da će vam vjerojatno prvi izbor za ovaj vikend biti pogledati dobru seriju ili film.

Foto: Unsplash

Za razliku od nekih davnih dana, kada se gledalo ono što je taj dan bilo na programu, ili što ste se sjetili posuditi u videoteci, danas je izbor beskrajno velik. Dobro, možda nije doslovno beskrajan, ali gotovo pa je sigurno da ćete uvijek moći pronaći nešto što još niste pogledali. Postoje razni načini za gledanje filmova i serija, no mnogima je prvi izbor Netflix.

Netflix je trenutno najveća streaming platforma i vjerojatno je među prvima zbog kojih se netko uopće sjetio ponovno plaćati gledanje filmova i serija, nakon što smo neko vrijeme živjeli na ilegalnom preuzimanju raznih sadržaja. Netflix ima puno pozitivnih strana, pa tako nema potrebe za preuzimanjem filmova/serija, već se sve gleda online, ali isto tako nema zastajkivanja u učitavanju sadržaja, a i titlovi su uvijek dobro namješteni.

Izdvojeni članak

Najgledanija serija na Netflixu dobila dodatak glumačkoj postavi: Otkriveno tko dolazi u novoj sezoni Bridgertona

Uz sve to, Netflix je postao bitno ime zbog svojeg originalnog sadržaja – među prvim stvarima je tako bila ultra popularna serija 13 Reasons Why, a uslijedila je hrpa jednako kvalitetnih serija i filmova koje su oni ‘napravili’. Stoga ne čudi što ono što je popularno na Netflixu, je ono što je popularno općenito.

Zato vam danas donosimo popis 10 trenutno najgledanijih filmova i serija na Netflixu. Riječ je o stvarima o kojima bruji cijeli Internet, a uz to su i kvalitetni filmovi i serije. U svakom slučaju, dobra ideja za ‘potrošiti’ vrijeme u ovo doba polu-odmora. Uživajte!

Ginny & Georgia

Behind Her Eyes

Brave New World

Moxie

Sentinelle

New Amsterdam

The Bold Type

The Crown

Spider-Man: Far from Home

Age of SaUskoro dolazi Uskrs i proljetni praznici pa će kroz koji tjedan biti napeto. No, to još uvijek nije. Studenti su tek započeli novi semestar, a školarci su u nekoj kratkoj pauzi mira. Vrijeme više nije proljetno kao što je bilo, što znači da će vam vjerojatno prvi izbor za ovaj vikend biti pogledati dobru seriju ili film.murai: Battle for Japan

Ne znate što biste gledali? Donosimo 10 trenutno najgledanijih naslova na Netflixu!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap