Pretraga

Ne znate što biste preko ljeta? Odmorko je objavio program sportskih aktivnosti

A- A+

Školski sportski savez Grada Zagreba u periodu od 28.6. do 3.9. organizira besplatne sportske aktivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba. Osim plivanja, učenicima pripremaju još desetak sportskih aktivnosti pa čak i dva turnira.

foto: Thomas Park / Unsplash

Učenici će u okviru programa Odmorko ovoga ljeta moći slobodno plivati na bazenima Iver, Utrina, Svetice, Jelkovec, ŠRC Šalata i PVC Mladost.

Osim plivališta Savez je pripremio i igraonice: atletike, sportova s diskom, boćanja, mačevanja, ragbija, triatlona, odbojke na pijesku, rukometa na pijesku, plesova, raftinga, kajak kanua, squasha, taekwondoa, kuglanja, bowlinga, tenisa, streljaštva te upoznavanja sa tajnama Medvednice.

Također u sklopu pograma Odmroko ljeto organizirat će se dva turnira u odbojci na pijesku i futsalu. Ekipu mogu činiti učenici iz različitih škola.

Prijavni list za turnire možete pronaći ovdje.

Obavezna prijava na neke programe

U sklopu Programa Odmorko ljeto 2021. provodi se i Program Hrvatskog školskog sportskog saveza: ‘Sportski praznici’.

U Gradu Zagrebu provoditi će se na četiri lokacije: OŠ Marina Držića, OŠ Malešnica, OŠ Jelkovec i OŠ Odra. Učenici koji sudjeluju mogu biti iz različitih škola.

Na programe za koje je navedeno da je prijava obavezna možete se pripremiti ovdje.

Potrebno je napraviti iskaznicu

Sudjelovanje u aktivnostima je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb.

Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici odmorko.hr i Facebook stranici Odmorko te na interaktivnoj karti.

Program se, napominju organizatori, provodi uz pridržavanje epidemioloških mjera koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Ne znate što biste preko ljeta? Odmorko je objavio program sportskih aktivnosti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap