Pretraga

Nema teškog opijanja: Restoran odlučio naplaćivati gostima koji pretjeraju s alkoholom

A- A+

Brunch i neograničene mimoze zvuči kao odličan recept za (ne)očekivano pretjerati u alkoholu. Gosti koji toliko jako pretjeraju da se ispovraćaju u zahodu jednog restorana u Kaliforniji, morat će platiti naknadu za čišćenje od 50 dolara. Kako kaže jedan suvlasnik restorana, ta je odluka već urodila s plodom i nema više problema s neumjerenim gostima.

Foto: Unsplash

Osim mamurluka, pretjerivanje s alkoholom nerijetko donosi i pojedine želučane tegobe, a na kraju krajeva i – povraćanje. Toga je svjestan i jedan restoran u Kaliforniji koji je svojim (pre)pijanim gostima odlučio naplaćivati takozvani ‘vomit fee’ (naknada za povraćanje).

Naime, restoran Kitchen Story u Oaklandu u Kaliforniji, u svojoj ponudi ima brunch uz kojeg dolaze neograničene mimoze. Budući da neki gosti to shvate preozbiljno i onda popiju i po nekoliko koktela u kratko vrijeme, povraćanje je česta pojava, piše UniLad.

Izdvojeni članak

Turistkinja dobila kaznu za konzumaciju alkohola na javnom mjestu, upozorila ostale: ‘Čuvajte se ekipa’

– Dragi svi ljubitelji mimoza, molimo vas da pijete odgovorno i da znate svoje granice. Naknada za čišćenje od 50 dolara automatski će biti uključena u vaš račun ako povratite u našim prostorima. Hvala vam puno na razumijevanju, stoji u obavijesti u zahodu restorana.

Suvlasnik restorana, Chaiporn Kitsadaviseksak, tvrdi da je ova odluka urodila plodom. Naknadu za povraćanje nikome nisu trebali naplatiti jer više nema takvih incidenata otkad gosti znaju da će ih to koštati 50 dolara.

Copy link
Powered by Social Snap