Pretraga

Nema više blamaže zbog krivo poslanih poruka, na WhatsApp stiže još jedna novost

A- A+

U parcijalnom lockdownu u kojem se trenutno nalazimo komunikacija s najbližima putem online alata posebno je važna. Zato je jedna od najpopularnijih platformi za dopisivanje, WhatsApp, odlučila uvesti neke novosti u aplikaciju, a prvenstveno se odnose na vizualni izgled poruka.

Foto: Rachit Tank za Unsplash

WhatsApp broji preko dvije milijarde korisnika, a svima njima će dopisivanje postati još ugodnije. Nadogradnjom posljednje verzije aplikacije, korisnici će dobiti nove pozadinske slike koje se od sada mogu mijenjati za svaki razgovor zasebno, piše The Verge.

– Svoje razgovore od sada možete učiniti osobnijima koristeći različite pozadine za najvažnije chatove i drage ljude. Tako nećete morati brinuti o tome da ste poruku poslali pogrešnoj osobi, stoji u priopćenju koje je Facebook dostavio Vergeu.

Kako je WhatsApp nedavno uveo tamni mod u aplikaciju, zasebne pozadine moći će se birati za obje varijante i dnevni i tamni rad. Poznati zadani ‘doodle’ na WhatsAppu od sada će također doći u više boja.

Facebook će također poboljšati tražilicu za stikere pa će korisnici imati mogućnost ubacivanja vlastitih naljepnica s tekstom, emotikonima ili pretragom kroz česte kategorije stikera.

Copy link
Powered by Social Snap