Pretraga

Nemate ideju što gledati? Ovo su trenutno najpopularnije serije i filmovi na Netflixu u Hrvatskoj

A- A+

Sada je vrijeme najgorih ispita, kada je upitno hoće li se stići sve napraviti do kraja godine, koji samo što nije. I što je jedino logično napraviti u ovo vrijeme? Upaliti Netflix i dan provesti bingewatchajući filmove i serije.

Foto: Unsplash

Sasvim je sigurno to da se nikada nije toliko trošilo vrijeme uzalud, kao što je to danas slučaj. A možda smo u potpunosti u krivu i nikad nismo bili produktivniji negoli što smo danas. Je li na kraju krajeva uopće bitno? Znamo jedno – danas ste vjerojatno proveli previše vremena buljeći u ekran.

Možemo li uopće definirati kada buljenje u ekran postaje previše? Postoji li univerzalan broj, recimo petnaest minuta dnevno? Ili je riječ o osobnoj potrebi, recimo dok vas ne počnu peći oči od plavog svijetla? U svakom slučaju, teško je dati konkretan odgovor na to pitanje. Sigurno je samo to da je potrebno vježbati disciplinu i stati kada osjetite da ste došli do granice.

Posebno je teško zaustaviti se onda kada ste usred gledanja maratona na Netflixu. Zaista je to jedno čarobno mjesto na kojem, zahvaljujući tek nekoliko klikova, možete otputovati gdje god poželite. Nudi mnoštvo različitih filmova i serija, a znate li koje su trenutno najgledanije u Hrvatskoj? Pogledajte gdje vas Netflix vodi ovaj tjedan!

Izdvojeni članak
screenshot iz trailera za drugu sezonu serije lupin

Na Netflix stiže druga sezona serije koju mnogi uspoređuju s La Casa de Papel: Pogledajte trailer

  1. Lucifer
  2. Suicide Squad
  3. Who Killed Sara?
  4. Army of the Dead
  5. Black Holes: The Edge of All We Know
  6. Blue Miracle
  7. The Innocent
  8. Ragnarok
  9. Startup
  10. Summertime
Nemate ideju što gledati? Ovo su trenutno najpopularnije serije i filmovi na Netflixu u Hrvatskoj
Share via
Copy link
Powered by Social Snap